Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN 70-GODIŠNJAK

Muškarac pucao iz zračne puške po djeci u Zagrebu, ozlijedio maloljetnicu

Google Maps
15.01.2022.
u 12:05

Jedan naboj pogodio je maloljetnicu u potkoljenicu te ju tako lakše ozlijedio

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 70-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“.
 
Sumnja se da je 13. siječnja oko 18.30 sati na području Trešnjevke u Ulici Josipa Prikrila iz zračne puške marke cal. 4,5 mm ispalio više hitaca u smjeru nekoliko maloljetnih osoba koje su se nalazile u Ulici Franje Fuisa, da bi pritom jedan naboj pogodio maloljetnicu u potkoljenicu te ju tako lakše ozlijedio.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu, priopćeno je iz policije.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar EU-JOHN
EU-JOHN
13:04 15.01.2022.

Izgleda da nekim pravim hrvatima nedostaju ratna vremena i mogučnost nevino viteškog djelovanja pa sada tek tako radi reda pucaju po civilima, izudaraju neke strace ili maznu neku imovinu ili pare kao svoji na svome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije