Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u trgovini

Muškarac pratio djevojku i gledao je, no nije računao na ovakvu reakciju njezine majke

perverznjak
Foto: Screenshot
1/3
21.02.2020.
u 10:59

Djevojka je bila u kupnji s majkom kada je primijetila da je jedan muškarac prati i gleda joj stražnjicu

Kada je 21-godišnja Julia Frank iz Chicaga primijetila da je jedan stariji muškarac prati po trgovini dok je bila u kupnji sa svojom majkom Stephanie Ibarrondo, odmah joj se požalila.

Majka je na to brzo reagirala i muškarcu je rekla da prestane gledati stražnjicu njezine kćeri te ga na nazvala "perverznim starcem".

@juliamfrank

Don’t mess w mama & her babies.. #fyp #foryoupage #crazy #crazystory #storytime #catcalled #rude #ignorant #livefootage #thathappened #mom #fight #omg

♬ WOAH - Krypto9095

Stephanie i Julia nekoliko puta su mu rekle da se makne od njih, no on ih je nastavio pratiti po trgovini dok majka nije pozvala osoblje koje ga je potom ispratilo van.

Na odlasku im je muškarac dobacio:

– Kada se oblači kao ku..., trebaš gledati ku... – rekao je muškarac i još više šokirao svojim postupkom. Iako to i nije važno, djevojka je na sebi u tom trenutku imala široku pamučnu majicu i donji dio trenirke.

Snimku je djevojka objavila na Tik Toku, gdje je pregledana tri milijuna puta.

Komentara 6

SH
Shalan
11:28 21.02.2020.

Aj ti moj čovik, pojedi naranče. Očito ti fali C vitamina, jer ako je suditi po majci, priviđaju ti se dobre guzice od nedostatka istog. P. S. izgledaš ko svinjar, mogao si se vaditi na odmjeravanje pršuta.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:25 21.02.2020.

Znači, čovjek je vidio privlačnu žensku da hoda po robnoj kući i njena mama je to odlučila obznaniti bez obzira jel ovaj uopće pito ili ne. Čovjek je inače bio u gumenim čizmama i cekerima!

BA
Barba1980
15:05 21.02.2020.

Hvala Večernjem što je ovo podijelio sa nama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije