Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promet bio prekinut

Muškarac poginuo u naletu vlaka u Karlovcu

Karlovac: U naletu vlaka smrtno stradao muškarac
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/3
12.01.2018.
u 10:21

Djelatnici PU karlovačke proveli su i završili istragu na mjestu nesretnog događaja i utvrdili da je riječ o samoubojstvu muškarca starog 79 godina

U naletu vlaka u Karlovcu u petak ujutro smrtno je stradao muškarac, a zbog očevida i kvara na električnoj kontaktnoj mreži, uzrokovanom nesrećom, u prekidu je do 8,30 sati bio sav željeznički promet, izvijestila je karlovačka policija.

Putnički vlak koji je vozio na relaciji Duga Resa -Zagrebe, naletio je na muškarca oko 6,10 sati na željezničkoj pruzi u Karlovcu na djelu paralelnom s brzom cestom, nedaleko tržnice.

Djelatnici PU karlovačke proveli su i završili istragu na mjestu nesretnog događaja i utvrdili da je riječ o samoubojstvu muškarca starog 79 godina.

Karlovac: U naletu vlaka smrtno stradao muškarac
1/4

Željeznički promet bio je u zastoju do 8,30 sati jer su stručne ekipe za otklanjanje kvara radile na popravljanju električne kontaktne mreže.

U korporativnim komunikacijama Hrvatskih željeznica kažu da je prekid prometa "zbog kvara na kontaktnoj mreži bio na relaciji Horvati – Jastrebarsko", te da se zbog sanacije kvara očekuje kašnjenje vlakova na pruzi Zagreb – Rijeka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije