Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavonski Brod

Muškarac ozlijeđen hladnim oružjem, policija uhitila 20-godišnjaka

lisice
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL/Ilustracija
1/2
23.04.2021.
u 15:28

Prema neslužbenim informacijama, navodno je riječ o obiteljskom sukobu između oca (49) i sina (20), pri čemu je otac zadobio teške tjelesne ozljede te je povrgnut operativnom zahvatu.

U Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske danas oko 2 sata ujutro zaprimljena je dojava da je jedna osoba ozlijeđena. Policijski službenici su odmah po dojavi izašli na mjesto događaja te su došli do saznanja da je hladnim oružjem ozlijeđen muškarac rođen 1972. godine.

Također su na mjesto događaja izašli i pripadnici Hitne medicinske pomoći, koji su pružili pomoć ozlijeđenom te ga prevezli na liječenje u Opću bolnicu u Slavonskom Brodu.

- Policijski službenici su uhitili muškarca rođenog 2001. godine zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela, te je u tijeku kriminalističko istraživanje - navodi se u priopćenju koje potpisuje Damir Brezić, policijski službenik za odnose s javnošću u PU brodsko-posavskoj.

Prema neslužbenim informacijama, navodno je riječ o obiteljskom sukobu između oca (49) i sina (20), pri čemu je otac zadobio teške tjelesne ozljede te je povrgnut operativnom zahvatu.

VIDEO: Napad na maloljetnika u Zadru: Bokserom ga je udarao u glavu, zašto su ga krvnički pretukli?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije