Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hladnokrvni ubojica

Muškarac koji je uživo prenosio ubojstvo slučajnog prolaznika pronađen mrtav

Steve Stephens
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
18.04.2017.
u 18:15

Ubojstvo se dogodilo na uskrsnu nedjelju, oko 2 sata poslijepodne, a krvnik je svoj pohod na Facebooku nazvao “uskrsni pokolj”.

Steve Stephens, američki ubojica koji je uživo preko Facebooka prenosio ubojstvo slučajnog prolaznika, pronađen je mrtav u vozilu, a sumnje se da je počinio samoubojstvo, piše BBC.  

Na snimci iz Clevelanda čulo se kako Stephens kaže da "ih je ubio već 14" te "upravo" radi na 15 ubojstvu.  Potom zaustavlja automobil te hladnokrvno pištoljem ubija starijeg muškarca koji  ga je molio da ga ostavi na životu. 

Ubijeni prolaznik bio je 78-godišnji Robert Godwin Senior, starac koji je potpuno slučajno izabran za žrtvu. Jedini grijeh mu je što se u krivo vrijeme našao na krivom mjestu. 

Ubojstvo se dogodilo na uskrsnu nedjelju, oko 2 sata poslijepodne, a krvnik je svoj pohod na Facebooku nazvao “uskrsni pokolj”.

>>Psihopat je uživo prenosio ubojstvo slučajnog prolaznika

>>Stravičan čin nekolicine tinejdžera koji su grupno silovanje prenosili na Facebooku

>>Je li opsjednutost Facebookom stajala života polubrata sjevernokorejskog vođe

Ključne riječi

Komentara 3

MI
MikiPrdekana
20:24 18.04.2017.

Papak

BF
bf2
20:49 18.04.2017.

nadam se da je patio prije smrti

Avatar nekakav
nekakav
09:57 19.04.2017.

ovakve zaostale zemlje treba izbjegavati u širokom luku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije