Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SULUDI ZLOČIN

Muškarac dao svojim nećacima djevočici (6) i dječaku (3) tabletu ecstasyja

ecstasy
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/3
04.09.2019.
u 21:48

Policije je odmah uhitila muškarca, a prilikom pretresa kuće pronađena je manja količina ecstasyja i amfetamina.

Srpski državljanin Perica D. uhićen je zbog sumnje da je svojim nećacima, 6-godišnjoj djevojčici i trogodišnjem dječaku dao tabletu ecstasyja u obiteljskoj kući u novopazarskom naselju Ćerimidžinica, piše Blic.

Uhićeni muškarac otprije je poznat policiji kao dugogodišnji ovisnik i počinitelj sitnih kaznenih djela, te je nekoliko puta bio osuđivan na zatvorske kazne. 

- Sumnja se da je on mališanima dao po jednu tableticu ecstasyja. Uskoro su se djeca počela čudno ponašati, žalila su se da im nije dobro, pa ih je majka hitno odvela kod doktora, izjavio je izvor istrage. 

Foto: Ilustracija: Davor Javorovic/PIXSELL

Policije je odmah uhitila muškarca, a prilikom pretresa kuće pronađena je manja količina ecstasyja i amfetamina. Njemu je određen pritvor do 48 sati, a sumnjiči ga se da je počinio krivična djela neovlaštene proizvodnje, prodaje opojnih djela i uživanje u opojnim drogama. 

Jedan od susjeda ispričao je za Blic da je Perica počeo koristiti droge kao tinejdžer i da je bio uhićen zbog posjedovanja droge, krađa i provala. 

- Do nedavno je bio u zatvoru, tek je izašao. Viđao sam ga ovih dana, mislio sam da će se opametiti i smiriti, ali kad sam vidio policiju ispred njihove kuće, bilo mi je jasno po koga su došli, ali zaprepastio sam se kad sam čuo što je učinio, ispričao je susjed.

Prema nepotvrđenim informacijama, Perica D. trebao je odslužiti još dvije godine zatvora, te se ovih dana trebao javiti u zatvor u Nišu.

Djeca kojima je vlastiti stric dao ecstasyja dobro se osjećaju nakon što im je ispran želudac i dobili su terapiju za detoksikaciju organizma.  

ecstasy
1/16
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije