Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Baranji

Muškarac (71) puškom ustrijelio i usmrtio dva psa

Policija - ilustracija
Nikola Cutuk/PIXSELL
12.05.2021.
u 13:21

Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu - priopćila je PU osječko-baranjska.

Policija je kazneno prijavila 71-godišnjaka zbog sumnje da je puškom ustrijelio i usmrtio dva psa u Baranji. Zvjerstvo se dogodilo u ožujku, u predjelu Samor Surduk, u blizini mjesta Suza. Psi su bili u vlasništvu 59-godišnjaka. 

- Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 71-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo ubijanje ili mučenje životinja.

Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu - priopćila je PU osječko-baranjska.

Ključne riječi

Komentara 11

SE
sexmaker
19:18 12.05.2021.

Kad neki pas izgrize dijete, onda je to izolirani nesretni slučaj, ili je krivo dijete... Vlasnici pasa su postali božanstva! Da su psi bili pod kontrolom vlasnika kako propisuje zakon, sigurno ih nitko ne bi upucao...

PL
posten_lopov
15:42 12.05.2021.

Ima 7 banki, pa logicno da ih je iz puske ucmeko, kako da ih stigne tako star?

BF
bf23
15:31 12.05.2021.

Zvjerstvo?! Danas stvarno svatko može biti novinar.... Ne slažem se sa načinom rješavanja problema,ali dobar dio vlasnika pasa se ponaša kao da su sami na svijetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije