Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA U ŠIBENIKU

Upoznala ga preko društvenih mreža pa je silovao

silovanje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
07.05.2020.
u 11:44

Osumnjičeni je 1. svibnja oko 19.30 sati u Šibeniku u stanu kojega koristi žrtva, bez njezina pristanka izvršio spolni odnošaj i s njim izjednačenu spolnu radnju.

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom osumnjičenim za silovanje 51-godišnjakinje. 

- Osumnjičeni je 1. svibnja oko 19.30 sati u Šibeniku u stanu kojega koristi žrtva, bez njezina pristanka izvršio spolni odnošaj i s njim izjednačenu spolnu radnju. 

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske - istakla je Marica Kosor glasnogovornica šibenske policije.

Kako doznajemo silovatelj i žrtva su se upoznali preko društvenih mreža. Policija nam je potvrdila da su se silovatelj i žrtva na dan zločina prvi puta vidjeli.

Komentara 20

Avatar Merlinka
Merlinka
11:57 07.05.2020.

Tu se sudi po kratkom ,metak u čelo za svakog silovatelja

BH
Bunjevac=Hrvat
17:33 07.05.2020.

Žena je sigurno u panici vikala "silicija miluju me"!

Avatar SarahCO89
SarahCO89
14:53 07.05.2020.

ww​w​​.​​k​​i​s​s​​t​​o​k​.​​c​o​​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije