Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO OZLIJEĐEN

Muškarac (37) s Lošinja na putu do Rijeke preminuo u vozilu Hitne: 'Helikopter nije bio u operativnom stanju'

Vojnim helikopterom dovoze se unesrećene i bolesne osobe s otoka u KBC Rijeka
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/3
06.08.2021.
u 23:23

Kako se neslužbeno doznaje, jedan helikopter sporne večeri nije bio u letnom stanju, no u međuvremenu je popravljen, dok drugi helikopter ne leti od remonta

Na putu do bolnice u Rijeci, teško ozlijeđeni muškarac (37) s Malog Lošinja zbog težine ozljeda preminuo je u noći sa srijede na četvrtak u vozilu Hitne pomoći. Iako su iz Hitne zatražili prijevoz helikopterom, iz MORH-a navode kako nikakav zahtjev nisu dobili. 

- Naša dispečerska služba je u konkretnom slučaju zatražila prijevoz helikopterom, ali je od strane helikopterske baze dobiven odgovor kako helikopter u tom trenutku nije bio operativan, kazao je za Glas Otoka ravnatelj za hitnu medicinu Primorsko-goranske županije Davor Vukobrat.

Medicinski prijevoz transportnim helikopterom trebalo je omogućiti Ministarstvo obrane, no kako oni pak govore, u sustavu nemaju evidentiran zahtjev za navedeni prijevoz.

Kako se neslužbeno doznaje, jedan helikopter sporne večeri nije bio u letnom stanju, no u međuvremenu je popravljen, dok drugi helikopter ne leti od remonta. 

VIDEO ANKETA: Pitali smo Zagrepčane boje li se poskupljenja?


 
Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
06:46 07.08.2021.

U metisu je željezo poskupilo zadnjih par mjeseci, pa je sada prilika dok se još isplati dobiti nešto za tu hrpu željeza , a onda , nadam se, kupiti nešto operativno

Avatar Idler
Idler
00:04 07.08.2021.

Pročitate li članak prije objave ?

PP
Preodgojen_Povratnik
01:06 07.08.2021.

Nije sve u helikopteru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije