Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emotivni govor

Murganić nije mogla zaustaviti suze na Vladi. Kolega ju je tješio

Nada Murganić
Foto: Vlada RH
1/4
18.07.2019.
u 13:29

Umjesto Nade Murganić, nova ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, bit će HDZ-ova saborska zastupnica Vesna Bedeković

Ministrica demografije u odlasku Nada Murganić održala je govor na današnjoj sjednici Vlade. Zahvalila je svim kolegama, ali i svim zaposlenicima koji rade u sustavu. Murganić nije mogla sakriti emocije, a tješio ju je ministar zdravstva Milan Kujundžić.

"Zahvaljujem, predsjedniče Vlade, na ovoj prilici, zahvaljujem još jednom vama što ste me pozvali u svoj tim i Vladu. Bila mi je izuzetna čast da sam imala priliku biti ministrica. Kolegama želim svako dobro. Imali smo odličnu suradnju i s onima koji su ostali i onima koji su otišli i uvijek ću podržavati vaš rad", kazala je Nada Murganić na sjednici Vlade.

Zahvalila je i svim zaposlenicima. Zahvalila je svim kolegama koji rade u sustavu.

"Na tužan način socijalna skrb javnosti je prikazana kroz ove strašne tragedije, ali, nažalost, tada su i građani vidjeli koliko je taj sustav zahtjevan i koliko sam socijalni radnik ne može učiniti mnogo. Ja sam ih razumjela i s njima sve to proživljavala", kazala je, između ostalog, Murganić.

Video: Plenković predstavio nove ministre

Ključne riječi

Komentara 57

BO
Bojance
14:34 18.07.2019.

koji su novinari lešinari, danas pitaju murganićku zašto je otišla. kaže im ona pa koristili ste svaku tragediju i obiteljsko nasilje u Hrvatskoj protiv mene osobno da moram odstupiti, a sad se kao čudite i žalite što idem

MO
Morany
14:39 18.07.2019.

zena od krvi i mesa, sretno joj dalje

JA
jackiechan3
14:38 18.07.2019.

Murganićka se pokazala kao najveća dama, em je došla na zadnju sjednicu za razliku od Žalac, em je čvrsto stala pred ministre. Da nije bilo medijske hajke protiv nje, možda bi i ostala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije