Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjednica Vlade

Od smijenjenih ministara došla je jedino Murganić. Imala je malu nezgodu s kamermanom

Vlada
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
18.07.2019.
u 10:55

Bivša ministrica vedrog raspoloženja nakon udarca samo je dobacila: 'I to je još jedan od razloga zašto vam kažem – doviđenja.'

Ministrica socijalne skrbi Nada Murganić stigla je na sjednicu Vlade i rekla da se dobro osjeća. "Ovo je moja zadnja sjednica, oprostit ću se danas s kolegama", poručila je.

"Bilo mi je čast biti ministrica u Vladi Andreja Plenkovića. Dala sam sve od sebe, sve što sam mogla. Nažalost, kroz neke tragične situacije javnost je mogla vidjeti koliko je rad u ovom resoru težak. Ove silne tragedije koje su opterećivale mene i sustav treba prekinuti. Ako će moj odlazak dovesti do preokreta i novih okolnosti, ja ću biti sretna", rekla je.

U gužvi ispred Vlade jedan od snimatelja slučajno je naletio na Nadu Murganić i udario je kamerom u glavu iako su je novinari koji su od nje uzimali izjavu pokušali upozoriti i skloniti s puta, piše Dnevnik.hr. Bivša ministrica vedrog raspoloženja nakon udarca samo je dobacila: "I to je još jedan od razloga zašto vam kažem – doviđenja".

Video: Plenković predstavio nove ministre

Ključne riječi

Komentara 24

TH
theodor123456
11:11 18.07.2019.

izmišljeno ministarstvo radi PR-a, kao sad će se oni boriti za demografiju a rođenih nikad manje, a iseljenih nikad više....

Avatar links
links
11:18 18.07.2019.

niti šta zna niti šta može napraviti

Avatar Syssko
Syssko
11:19 18.07.2019.

Smijenio ih je da se prestane pričat o njihovom kriminalu, baš kao Dalić-BORG, tko više pita za njih i ko priča o njima a kamoli da će za išta odgovarat a POLA MILIJARDE kuna su u 6 mjeseci oprali za neke tobožnje "konzultacije"! Narod pamčenja ko zlatne ribice sljedeći tjedan ih se neće ni sječat a novinari također, oni će pisat o novim lopinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije