Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duga Resa
Povratak na članak

Murali Tesle i Željka Malnara u gradiću nadomak Karlovca

Leonard Lesić ili Leni, kako ga prijatelji zovu, nije uopće dvojio da, uz niz ostalih ličnosti iz popularne kulture kojima je posvetio svoje radove, jednim obilježi i Malnara

Komentari 1

AP
Apistol
16:42 12.11.2013.

Više mi stvarno na živce ide da svaki put pišete gradić kraj Karlovca, Duga Resa je Duga Resa, grad za sebe i gotovo.. Ito tako za druga mjesta tipa bosiljevo i td. napišete mjesto kraj Karlovca, pa valjda je mjestoo kraj Duga Rese.. Ne kažem da samo vi tako pišete, nego mediji općenito, daj malo obzira uzmite, Karlovac nema veze s Duga Resom, kraj priče..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.