Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

MUP traži 60-ak zaposlenika, devet ih traži Ured za Hrvate izvan Hrvatske

MUP za različite službe i poslove traži i različite profile i stupnjeve obrazovanja, a osim u Zagrebu slobodna radna mjesta oglasio je u još nekoliko županija.
08. rujna 2017. u 14:38 12 komentara 6807 prikaza
MUP
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL

Ministarstvo unutarnjih (MUP) poslova javnim natječajem traži 60-ak zaposlenika za 49 radnih mjesta, devet zaposlenika traži Središnji Ured za Hrvate izvan Hrvatske, a jednog Ured zastupnika Republike Hrvatske pred Europskim sudom za ljudska prava.

Vozačka dozvola EU ČEKANJA NEMA Što vam donosi e-vozačka i kako je izvaditi? Obratite pozornost na nove dimenzije fotografije!

MUP za različite službe i poslove traži i različite profile i stupnjeve obrazovanja, a osim u Zagrebu slobodna radna mjesta oglasio je i u dubrovačko-neretvanskoj, ličko-senjskoj, požeško-slavonskoj, splitsko-dalmatinskoj, šibensko-kninskoj i Policijskoj upravi zadarskoj. MUP, među ostalim, traži i jednog pilota II kategorije u Zrakoplovnoj jedinici Zapovjedništva spelcijalne policije. Uz posebne uvjete, zainteresirani moraju imati visoku stručnu spremu i najmanje godinu radnog iskustva ili višu stručnu spremu odnosno trogodišnji studij s najmanje osam godina iskustva u obavljanju policijskih poslova, područje tehničkih ili društvenih znanosti.

Mahom visokoobrazovane i zaposlenike s iskustvom i znanjem engleskog jezika traži Ured za Hrvate izvan Hrvatske za svoj Ured dobrodošlice te službe koje se bave pravnim položajem, kulturom i obrazovanjem hrvatske manjine i iseljeništva te Hrvata u BiH.

Ured zastupnika RH pred Europskim sudom za ljudska prava traži stručnog suradnika, diplomiranog pravnika s godinom radnog iskustva, znanjem engleskog, a poželjno i francuskog jezika.

PilotGanso PRIVLAČI pozornost Pilot objavljuje 'opasne' selfije iz zraka, a svi se pitaju: Što nije u redu s tobom? Ilustracija NAJVIŠE U ZAGREBU MUP širom Hrvatske zaposlio više od 300 policajca-vježbenika šalter E-GRAĐANI Od danas MUP uvodi veliku novost: Nema više čekanja u redovima!
Business brunch: Must have vodič za hrvatske biznismene
Slasni zalogaji
Business brunch: Must have vodič za hrvatske biznismene
Grawe
PRIHVATI IZAZOV
Izazov za sve trkače koji žele pomoći drugima
 • Avatar daleko
  daleko:

  Ukoliko primate i miliciju evo poslat ćemo vam mi tih šezdesetak za sitnu lovu, radi dobrosusjedskih odnosa:)) Primamo i Kune hehehe:))

 • Deleted user:

  jeli uvijet lažna diploma kao vasina -kada će vratiti lovu koju je uzeo na prevaru

 • Avatar bodavica
  bodavica:

  MUP traži zaposlenike a prije neki dan na TV pričaju kako nose uniforme stare po nekoliko godina koje nisu ni za što i kome vjerovati u ovoj državi. Kratko i jasno N I K O M E !!!!!!!