Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatna mladež
Povratak na članak

MUP odustao od prekršajne prijave da ne propadne proces za Olujića

Željko Olujić poziva se na stajalište suda u Strasbourgu da se ne može dva puta suditi za istu stvar

Komentari 11

BZ
Branko Zajec
21:00 13.12.2010.

Hrvatska je doista \"pravna\" država. Drsko i bezobrazno se uvjetno osuđuje gad koji u istrazi sve prizna, a na suđenju poriče. Drugi okrivljenik sve prizna i za to bude kažnjen. Sada vidimo da otac krivca koji je kupio drogu, izigrava velikog odvjetnika, pozivajući se na presedane. Kratko rečeno odvjetnička bagra Olujić, pokušava društvo praviti budalama. FUJ !!!!!!!!!!

VL
OB
-obrisani-
17:48 13.12.2010.

takvo sudstvo nema ni država butan....bljak

VL
OB
-obrisani-
19:13 13.12.2010.

Odvjetnik koji kupuje kokain, lijepo, zanima me kako se očitovala odvjetnička komora o tom slučaju?

VL
JO
jokerherc
19:18 13.12.2010.

Dajte mu odma člasnku HDZ-a, ako je već nema, mali Oluja će da bude golem političar, i kad ga na djelu uloviše on uvjerava ceo svet da su krivo razumeli... hahaha pa kuda ide ovaj svijet, čak i ovi mladii bahati pi.zd.eki lažu bezočno u oči kolegama u sudnici, dobro ga nisu oslobodili, dali mu odštetu za duševne boli i nadokandili otuđeni prah! E tada bi ova država i sudstvo u njoj imalo smisla, ovako je samo još jedna otrcana farsa

VL
MM
Mladen Miletić
19:29 13.12.2010.

Policiska država kontrolira sve od najmanjega do vrha vole da znaju sve o svima da nebude iznenađenja kao kod spavajučih Komunista koji su vjerovali da treba imati povjerenje u narod u ljude ! Zato su dans svi priznati zločinci skupapa sa njihovim našim nekadašnjim predsjednokom Titom. ... Dok je Francek samo preetvorbator i nije stigao u Hag zbog smrti što tvrdi i Mesić...

VL
BA
BandaZG
19:47 13.12.2010.

Pa kako će ta tri mjeseca uvjetno preživjeti ta dušica jedna bogataška? Sva sreća pa je kupio 7 grama kokaina, a ne gram trave jer bi inače dobio 3 godine zatvora.

VL
JO
joshua
21:06 13.12.2010.

Gospodine Olujiću, što kolege suci u Strasbourgu misle o odvjetnicima koji odgajaju svoju djecu da budu krivokletnici, narkomani i mafijaški jataci? Gaze li i oni pravnu državu, čiji su navodno stup, kad god njihova krv i meso ogrezne u kriminal?

VL
BE
betezni
14:28 13.12.2010.

To je svoga oca sin. Da li je još nekome čudno to što je ovaj koji je priznao dobio više od dvije godine zatvora, a ovaj koji je sve negirao svega 3 mjeseca uvjetno?

VL
OB
-obrisani-
21:42 13.12.2010.

Ima u Brazilu jedna policijska postrojba,koja ovakve probleme rješava brzo i efikasno i ne treba nikakav nakaradni sud ili ovakvi odvjetnici.Mislite da je vrijeme da se i u nas nešto takvo formira?Rade samo za plaću.

VL
B6
Booyaka 619
23:42 13.12.2010.

Nemam riječi. Tzv. \"zlatna mladež\" najčešće je naziv za degenerične razmažene potomke najgoreg i društveno najštetnijeg ološa hrvatskog društva kojeg je novac, položaj, stranačka pripadnost i \"ugled\" priskrbljen djelima kojih bi se normalni ljudi stidjeli doveo u zabludu da su elita hrvatskog društva... Od njih su samo jadniji neuki novinari koji papagajski ponavljaju pridjev \'zlatna mladež\', bez želje i snage da stvari nazovu pravim imenom... Fuj

VL
MA
mamba64
07:35 14.12.2010.

I jednom i drugom Olujiću metak u čelo.Nisu ništa drugo ni zaslužili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.