Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA NA OPTUŽBE
Povratak na članak

MUP odbacio navode o zlostavljanju migranata: 'Potrebno je raspolagati barem nekim informacijama'

-Još jednom naglašavamo da Ministarstvo unutarnjih poslova ima nultu stopu tolerancije prema nasilju bilo koje vrste, uključujući i u postupanju s migrantima, navodi MUP

Komentari 3

Avatar niwrad
niwrad
21:42 24.09.2019.

H-Alter je portal ljevičara ekstremista koji je neprijateljski raspoložen prema vlastitom narodu i interesima RH te svim institucijama koje su zadužene za dobrobit RH. To su ideološki potomci robovlasnika, nacista, fašista i komunista koji su se prilagodili vremenu pa se danas skrivaju iza humanizma te tako provode svoje nasilničke ideologije, laži, prevare, manipulacije, falsifikacije istine i negacije stvarnosti.

VL
SA
sani1
10:03 25.09.2019.

Nego što će nego odbacit. Ali tko im uopće vjeruje?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.