Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INFORMATIČKI SUSTAV

MUP objavio kad se mogu očekivati dulja čekanja na graničnim prijelazima

Granični prijelaz Tovarnik na kojem se stvaraju kilometarske gužve pri ulasku u Hrvatsku
Dubravka Petric/PIXSELL
04.02.2023.
u 11:34

Ministarstvo unutarnjih poslova izvijestilo je o tome da su u noći između 7. i 8. veljače zbog održavanja Nacionalnog informacijskog sustava za upravljanje državnom granicom moguća su čekanja u provedbi granične kontrole

U noći između 7. i 8. veljače zbog održavanja Nacionalnog informacijskog sustava za upravljanje državnom granicom moguća su čekanja u provedbi granične kontrole, izvijestilo je Ministarstvo unutarnjih poslova.

Kako bi putnici izbjegli dulja čekanja, preporuča se korištenje prijelaza Tovarnik, Bajakovo, Županja, Slavnonski Brod, Stara Gradiška, Maljevac, Ličko Petrovo Selo, Jasenovac, Kamensko, Vinjani Donji, Nova Sela i Karasovići.

VIDEO: Jak vjetar srušio stablo na Remizi

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije