Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE INFORMACIJA
Povratak na članak

MUP ima nove stranice, donosi i novu kategoriju 'Građani detektivi'

Nova MUP-ova internetska stranica u koordinaciji sa Središnjim državnim uredom za razvoj digitalnog društva preselila na gov.hr platformu

Komentari 3

Avatar Olujni
Olujni
14:24 06.03.2019.

Ma da ne bi zandari! Da mi budemo cinkeri i da radimo vas posao, dok vi tucete po pivi i zderete krafne!

VL
ZI
zip123
15:07 06.03.2019.

Sad ce penzici i kvartovske babe tracare prijavljivati koje kome dosao na kavu.Jos im samo opremu dati.

VL
PR
prokurator
13:05 06.03.2019.

građani detektivi??????????? znači, već godinama policiju se ni za lijek ne može dobiti da naprave nešto za građane. recimo kada čovjek ima krađu, provalu ili neku nevolju, policija - koju plaćamo lijepe novce - odradi preko volje i najčešće bez prave pomoći oštećenom. žrtvama rastućeg nasilja policija također nije bila od preventivne pomoći. a sada bi policija da građani preuzmu dio promatranja i dojava, zapravo njihovog posla... e pa neće ići.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.