Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALO PUNO KIŠE

Munje parale nebo: Nevrijeme srušilo dva stabla u vrsarskom autokampu i kameni zid u Puli

munje, nebo, nevrijeme
Foto: Borna Filic/PIXSELL/Ilustracija
22.08.2016.
u 08:21

Sutra nas očekuje pretežno sunčano i vjetrovito vrijeme. U kopnenim predjelima još povremeno oblačnije, osobito na istoku zemlje gdje je još moguće i malo kiše

Ujutro će u većem djelu Hrvatske biti oblačno, mjestimice s kišom te pljuskovima i grmljavinom, zatim djelomično razvedravanje sa zapada. Oborina će se najdulje zadržati u Slavoniji i Baranji te na jugu Dalmacije, gdje su mogući izraženiji pljuskovi, dok će najsunčanije biti na sjevernom Jadranu, javlja DHMZ.

Puhat će uglavnom umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar, a na Jadranu jaka, mjestimice i olujna bura. Najviša dnevna temperatura između 19 i 24, na Jadranu od 24 do 28 °C.

Grmljavinsko nevrijeme zahvatilo je jučer navečer Istru i dijelove Dalmacije. U autokampu Orsera u Vrsaru došlo je do pada dva stabla te je pritom jedna osoba ozlijeđena. Jedno drvo palo je na kamp-kućicu, javlja Regional Express.

Zbog nevremena u Puli došlo je do urušavanja derutnog kamenog zida visine oko 3 metra u Mažuranićevoj ulici u Puli. 

Sutra nas očekuje pretežno sunčano i vjetrovito vrijeme. U kopnenim predjelima još povremeno oblačnije, osobito na istoku zemlje gdje je još moguće i malo kiše. Puhat će umjeren, povremeno i jak sjeverni vjetar, a na Jadranu i dalje jaka bura s olujnim udarima. Jutarnja temperatura od 12 do 17, na Jadranu 18 do 22, a najviša dnevna od 21 do 26, na Jadranu od 26 do 30 °C.

>> Na Dugom otoku po jakom nevremenu nasukale se dvije jedrilice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije