Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN NAPADAČ

Munja je metak iščeprkao iz noge i bacio u WC školjku

Mladić propucan u Splitu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
17.01.2018.
u 16:16

Zašto je mladi A.O. pucao na Mihu, ne zna se, ali policiji su poznate njihove ranije nesuglasice i svađe te

Splitska policija je uhitila A.O. (21) i kazneno ga prijavila za pokušaj ubojstva Mihe F. (26) zvanog Munja na kojeg je početkom prošlog tjedna u 9 sati ujutro pucano u dvorištu obiteljske kuće u kojoj živi. Munja je pogođen u obje noge. Metak mu je površinski ozlijedio list desne noge i prostrijelio mu lijevu natkoljenicu. Odveli su ga u KBC gdje je otišao u WC, iščeprkao metak iz butine i bacio ga u školjku. Policiji je, unatoč svjedocima koji su ispričali da je pucano iz crnog BMW-a, tvrdio kako se sam ranio dok je čistio oružje. Nije imao objašnjenje zašto je krunski dokaz bacio u WC.

Nisu mu povjerovali, uzeli su mu parafinsku rukavicu, kako bi se uvjerili je li zaista pucao, a na mjestu događaja pronašli su tri čahure. Postoji vjerojatnost da je jedan metak, koji je probušio gumu nedaleko parkiranog Mercedesa, ispalio upravo on. 

Zašto je mladi A.O. pucao na Mihu, ne zna se, ali policiji su poznate njihove ranije nesuglasice i svađe te su, unatoč tome što im ranjeni Miho, čije su ozljede u KBC-u okarakterizirane kao lakše te se oporavlja kod svoje kuće, nije pomogao, posumnjali su na 21-godišnjaka. I on im je poznat od ranije. U svibnju prošle godine pucao je u nogu svom vršnjaku K.Č. koji se prije toga verbalno sukobio s njegovim ocem zbog situacije u prometu. Međutim, A.O. se u društvu oca vratio nazad u Karlovačku ulicu, pronašao nesretnog sudionika svađe i pucao mu u nogu pogodivši ga u list. Tada je kazneno prijavljen zbog općeopasne radnje

Sudac istrage prihvatio je zahtjev tužiteljstva i za A.O. je odredio istražni zatvor zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela.

Mladić propucan u Splitu
1/5

Komentara 5

CH
Changi
16:53 17.01.2018.

Šteta da nisu ubili jedan drugoga.

DU
Deleted user
18:05 17.01.2018.

nesuglasica oko droge .pa nije oko motike

LA
lakočemo
02:22 18.01.2018.

opasan mali revolveraš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije