Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iza rešetaka
Povratak na članak

Mumlek i Balajić u zatvoru, Agića još 'traže': Bivše suigrače gledaju iz ćelije

Dani ponosa i slave – Mumlek je nekad branio reprezentativne boje sa Srnom, Pletikosom i Olićem, a Jasmin Agić igrao je čak i s izbornikom Nikom Kovačem

Komentari 6

SA
satar
17:01 13.06.2014.

potpora osuđenima,krivci su na slobodi

VL
MK
MKGRA
19:12 13.06.2014.

Cobija (Cobankovica)u zatvor

VL
GO
gordonic
18:06 13.06.2014.

Koje nasladjivacko govance od novinarcica i koja lakrdija od sudenja i drzave! Ove kriminalcine na vlasti i oporbi deru kozu svima nama nemilice ali neka smo mi u zatvor stavili tu neka dva-tri posrnula sportasa i zivot im sj.. jos i vise.. Odmah mi je lakse!

VL
CH
chemica
18:24 13.06.2014.

Dobro da ih nisu na Goli Otok poslali, koliko je nemjerljivo "veći" njihov grijeh od četrdesetak milijuna kuna štete koliko je napravio Čobanković. Namjestiš par utakmica jer ti nisu mjesecima isplatili plaću pa dobiješ smrdljivu ćeliju kao nagradni smještaj, a ako drpiš sto puta više novca, eto ti "za kaznu" guljenja krumpira u javnoj kuhinji. Bogami, baš je "stradao" taj "jadni" Čobi.

VL
MI
MIRACUL
19:11 13.06.2014.

Najveća ironija je da Mumlek i Balajić služe kaznu za utakmice za koje je dokazano da nisu namještene. Ali nema veze, sad je hrvatski nogomet očišćen od korupcije i kriminala. Sretna je zemlja u kojoj su nogometaši najveći zločinci.

VL
19
1995josip
17:03 13.06.2014.

Koliko se političara iz SDPa sprema u Remetinac ? Koliko su štete napravili ovi nogometeši su prema njima male bebe ! Gdje je trenutno najbogatija SDP županica gledala utakmicu Hrvatska Brazil ???'

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.