Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZAK U STILU

Multimilijunaš pokopan u zlatnom lijesu s 850.000 kuna vrijednim nakitom i bocom šampanjca Moët

Sheron Sukhedo
Facebook.com/sheron.sukhdeo
05.04.2018.
u 14:41

Njegov lijes je ukrašen zlatnim privjescima, tijelo prekriveno zlatnim nakitom, a na nogama je imao i par timberlandica

Sheron Sukhedo, multimilijunaš, vlasnik brojnih nekretnina i prodavač rabljenih automobila, ubijen je prošli tjedan u pucnjavi ispred kuće supruginih roditelja u Trinidadu i Tobagu. Poznat po svom raskošnom stilu i razbacivanju vlastitim bogatstvom, nije razočarao ni na vlastitom sprovodu.

 
 

Happy birthday to my brother @sheldonsauto 💯Blood is Blood💯💣🍾

A post shared by 🚔Sheron Sukhdeo🚘 (@sherons_auto) on

 

Naime, njegov lijes je ukrašen zlatnim privjescima, tijelo su prekrili zlatnim nakitom, a na nogama je imao i par timberlandica. Ovom ocu dvoje djece tijelo je od sprovoda do krematorija prevezeno u Bentleyju vrijednom 900.000 kuna. Policija trenutačno istražuje moguću umiješanost obitelji u njegovo ubojstvo.

Članovi bande Rasta Cityja njegovo ubojstvo planirali su godinama jer je Sukhedo bio pod zaštitom njima suparničke bande. Prije dvije godine pokušan je atentat na suprugu koja je taj napad preživjela. Dva dana nakon što je Sukhedo ubijen, njegova žena je završila u bolnici zbog medicinskih komplikacija. Njihovo dvoje djece trenutačno borave s članovima obitelji dok se istraga ubojstva i dalje nastavlja. 

Komentara 30

Avatar kaznitelj
kaznitelj
15:00 05.04.2018.

Ovom garavom mrtvom narko dileru grob će biti opljačkan prije nego se ohladi..

FU
fullmark
15:30 05.04.2018.

Iskopat će tebe Bili!!!

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
15:11 05.04.2018.

Pokopati na osiječko gradsko groblje.Do jutra nema ni garavog ni zlata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije