Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

Mučni prizori u splitskom zoološkom vrtu: Pronađeni mrtvi konji, sumnja se da su otrovani

Split: Gradski zoološki vrt zatvorit će se zbog loših uvjeta u kojima životinje žive
Ivo Cagalj/PIXSELL
04.06.2022.
u 22:24

"Više detalja o ovome znat će se nakon očevida i obdukcije, ali prema svemu sudeći, konji su otrovani", potvrdili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Uznemirujući prizori snimljeni su na području Zoološkog vrta na splitskom Marjanu. Kako doznaje Dalmacija Danas, pronađeno je nekoliko mrtvih konja na istom mjestu, a sumnja se u trovanje.

"Obavlja se očevid, u ovim trenutcima je tu i inspektor. Imamo sumnje da su konji otrovani, ali to još nije službena i konačna informacija, mora se obaviti procedura. Tu su bili splitski vatrogasci koji su ih morali izvlačiti, a sada će uginuli konji morati ići na obdukciju", rekao je za Dalmacija Danas Nediljko Ževrnja, ravnatelj Prirodoslovnog muzeja i Zoološkog vrta.

"Više detalja o ovome znat će se nakon očevida i obdukcije, ali prema svemu sudeći, konji su otrovani", potvrdili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Ključne riječi

Komentara 6

PR
prajdali100
23:53 04.06.2022.

Otrovati konje !!!?? Kakvo smeće to može učiniti? Nađite ga da vidimo tu glavurdu,od čega je,na što liči.

KL
Klavocin
06:52 05.06.2022.

Mamić je kriv

HE
Hecata
19:45 05.06.2022.

Koliko se sjećam i prije nekoliko godina taj zoološki vrt je bio u svim medijima zbog loše brige o životinjama, čak su ugibale od gladi i zanemarenosti. Zgranuta sam da se opet tamo događa takav horor. Gdje su kamere? I kako je taj zoo opet u funkciji a bio je zatvoren????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije