Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENA

Mučan slučaj iz susjedstva: Majka podvodila svoju kćer (14), spolne odnose naplaćivala 20 kuna

srpska policija
Davor Javorović/Pixsell
19.04.2022.
u 12:13

Majka se sumnjiči da je slala poruke 60-godišnjaku i nudila mu svoju maloljetnu kćer. Djevojčicu je potom slala njemu u kuću, gdje je imala spolne odnose s njim za novac

Javno tužiteljstvo u Smederevu u Srbiji podiglo je optužnicu protiv majke iz jednog sela pokraj Kovina koja je podvodila svoju 14-godišnju kćer. 

Majka je uhićena krajem veljače, a osim nje privedeni su i muškarac (60) te 18-godišnji mladić koji se terete da su imali seksualne odnose s djevojčicom, piše Alo.rs. 

– Osumnjičena se tereti za posredovanje u vršenju prostitucije, kao i za zapuštanje i zlostavljanje maloljetne osobe – rekli su iz tužiteljstva. 

Majka se sumnjiči da je slala poruke 60-godišnjaku i nudila mu svoju maloljetnu kćer. Djevojčicu je potom slala njemu u kuću, gdje je imala spolne odnose s njim za novac. Djevojčicu je fotografirao, a fotografije je čuvao na mobilnom telefonu i na računalu. 

Seksualno maltretiranje trajalo je šest mjeseci, a govorili su kako djevojčica dolazi k njemu spremati mu kuću. Majka je za spolne odnose uzimala od 300 do 500 dinara, što je od 20 do 35 kuna. 

– Predviđena kazna za posredovanje u prostituciji jest od jedne do 10 godina zatvora te novčana kazna. Tužiteljstvo je tražilo da se osudi na tri godine zatvora i 500.000 dinara novčane kazne – rekla je javna tužiteljica. 

Ključne riječi

Komentara 8

PR
Pravednik69
13:20 19.04.2022.

20 kn? Pa nije puno.

Avatar klopotec
klopotec
13:56 19.04.2022.

Čokoladni sigurno.

VI
Vidan
13:16 19.04.2022.

MUP Srbije krši zakon o osobnoj iskaznici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije