Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA TRAGOVA NASILNE SMRTI

Mrtva žena nađena u stanu, a muškarac na pruzi

Omiš: Trening Hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmice Lige nacija protiv Portugala
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/2
30.03.2021.
u 12:20

Tijelo 40-godišnje žene nađeno je 29. ožujka u 14.30 u stanu u Orešju na području Svete Nedjelje.

Dva mrtva tijela nađena su na širem području Zagreba, priopćila je zagrebačka policija. Tijelo 40-godišnje žene nađeno je 29. ožujka u 14.30 u stanu u Orešju na području Svete Nedjelje.

U policiji kažu da na tijelu nisu nađeni tragovi nasilne smrti te da je nakon očevida tijelo prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije. Na isto mjesto prevezeno je i tijelo koje je u 00.45, dana  30. ožujka nađeno na području Ivanić-Grada. Tijelo je na pruzi između rijeke Česme i Novoselca uočio strojovođa teretnog vlaka.

Riječ je o muškarcu, a pretpostavlja se da je na njega ranije naletio drugi teretni vlak. Zbog očevida je na tom djelu pruge bio obustavljen željeznički promet od 00.45 do 4.30. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije