Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPUTIO PRIJEDLOG U PROCEDURU
Povratak na članak

Mrsić o izdvajanju braniteljskih mirovina: 'Nisu se borili da budu povlaštena kasta'

- Demokrati svojim prijedlogom iz sustava razdvajaju kruške i jabuke. Rat je iza nas, uvjeren sam da oni koji su branili domovinu nisu se borili da budu povlaštena kasta u društvu, da HVIDR-a zamjeni SUBNOR i određuje što se smije, a što ne smije raditi - tvrdi Mrsić

Komentari 12

Avatar Zgubider..
Zgubider..
13:09 01.10.2019.

Kome fali ruka, noga ili dio glave, odrediti postotak i prema tome mirovina (istovjetna kao i svakom drugom invalidu koji ne može skrbiti o sebi). Svi drugi na posao...

VL
Avatar Sandinista
Sandinista
13:38 01.10.2019.

Mrsić je apsolutno u pravu, većina građana razmišlja slično. Milanovićeva vlada je razdvojila povlaštene mirovine i smanjila ih za 10%. Posljedica toga je bio šator, neredi, blokada cesta, plinske boce, napad na policiju na Markovu trgu. A većina prosvjednika je bila zdrava, jaka i radno sposobna. Ipak se sve vrti oko privilegija.

VL
DU
Deleted user
14:08 01.10.2019.

pogotovo treba ukinuti privilegirane mirovine saborskih zastupnika....

VL
DU
Deleted user
13:38 01.10.2019.

Istina g. Mrsiću, nismo se borili da budemo privilegirani već protiv svih privilegija pa i vas političara posebice.

VL
PR
PrimoracRi
14:12 01.10.2019.

Baš se pravi našao ,sutra će prvi uzeti povlaštenu mirovinu od 20t.kuna. Mirsad ne zna drugačije nego "drž"te lopova ,a on trpa u vreću. Mirsade tko te nezna skupo bi te platio,a već plaćamo previše.

VL
GO
goran256
14:31 01.10.2019.

slazem se sa predlogom ako ce i partizanske mirovine razdvojiti. 2 svjetski rat je zavrsio prije 75 godina a koliko se jos izdvaja za te vjecne mirovine.

VL
DU
Deleted user
16:46 01.10.2019.

Mlati praznu slamu. Te mirovine se ionako doplaćuju iz proračuna. Samo podsjetnik - tip je kao ministar stopirao HZZO-ovu naplatu duga od preko 10 000 000 kn i to od tvrtke čija je vlasnica bila - vidi vraga - njegovaegova supruga. Čak je i lagao da takvo nešto niti ne postoji. Da to nije otkrila novinarka Škugor-Hrnčević čitava priča bi otišla u zastaru. Pred samu zastaru naplata duga se 2016. ipak pokreće. Za nagradu gđa Škugor-Hrnčević je od HINA-e dobila "premiju" u obliku otkaza. Dakle jedan spletkaroš, lažljivac i utajivač duga sada moralizira drugima i to onima koji su svoje najbolje godine i zdravlje ostavili na bojišnicama od Iloka do Prevlake. Mrsiću, "dao ti Bog da imaš pa nemaš".

VL
TR
tramontana
18:59 01.10.2019.

Gotovo je HDZ dobija izbore. Inače, pripremiti se triba za šatore, boce....a naći će se još toga

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.