Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministrica Žalac:
Povratak na članak

'Možemo biti iznimno zadovoljni pokazateljima korištena EU sredstava'

Po riječima ministrice Žalac, u razdoblju koje pokrivaju ta tri izvješća odnosno od sredine 2017. do kraja prošle godine ukupno je ugovoreno projekta u vrijednosti 4,3 milijarde eura, odnosno 64 posto od ukupno ugovorenih sredstava od početka provedbe do kraja prošle godine od 6,4 milijarde eura

Komentari 4

AN
antonelić
13:25 02.05.2019.

Među navedenim slučajevim utvrđenih nepravilnosti, u sustavu pu vukovarsko-srijemske i pu požeško-slavonske su zaključno sa prvim tromjesečjem 2019. evidentirana 2 slučaja nepravilnosti, od čega su zatvorena obadva . Moralni iznos nepravilnosti koji se odnosi na te slučajeve je suza uu oku min.godzille žalac i prijeteći sms-ovi kume dotične ministrice ... bujrum plenki , njonjo i saucha ! ... vjerodostojno ? ...

VL
AA
aabbcc
12:30 02.05.2019.

Treba objaviti podatke za sve clanice pa da vidimo ko je koga prevario, odnosno vise dobio nego uplatio ako tako moze ?

VL
Avatar Olujni
Olujni
06:18 03.05.2019.

Zemlja smo sa najmanje iskoristentim fondovima EU, ali to nije do EU, oni su fondove prema HR otvorili, ali iz njih rodijaci iz HDZ ne nogu zagrabiti pa nemaju niti interesa ugovarati projekte i dobivati novac za HR kad sami ne mogu omastiti brkove!

VL
BA
Barbasmora
12:27 02.05.2019.

Dokazano dobiju najvise novca revne katolicke drzave koje najmanje vole EU. Paradox?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.