Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija nudi ukupno 370.000 kn
Povratak na članak

Može li raspisana nagrada riješiti zločine stare 12 godina

Zajedničko je da osim ubojica nije poznat ni motiv i da su mjesta zločina ostala bez tragova

Komentari 2

BA
bajo2
00:27 09.01.2015.

koji je ovo izraz,scheisse,pazi ovo"paklena naprava"iako pisem neke sf price,ne mogu si predociti to!paklena naprava!boze svasta!

VL
DU
Deleted user
09:01 11.01.2015.

Hmmm... sve osim Levarovog slučaja se još i može razotkriti... Tih dana je na Gospić dnevno padalo i po 2000 granata ( i metaka bi bilo puno).... šta je on mislio cinkati suborce? mislio je od Račana dobiti medalju? Jednana četnička granata mogla je pobiti i njegovu obitelj, a on pametuje zbog troje uklonjenih petokolonaša.. to je bila izvanredna situacija, ili mi ili oni..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.