Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je John Kasich
Povratak na članak

Može li Hrvat naslijediti Obamu?

Sam za sebe kaže da je i Hrvat i Čeh, no više od svega on je pravi Amerikanac koji je političku karijeru započeo već na fakultetu

Komentari 15

AA
aabbcc
10:57 13.02.2016.

Ovaj domoljub bi mogao naslijediti Kolindu.

VL
UN
unbekant
09:06 13.02.2016.

I Nikola Tesla je porjeklom iz Hrvatske,kao i obitelj Vukovic................

VL
SK
skojevac
16:01 13.02.2016.

Ovisi o regionu ,i što će reći antifašisti ,a posebno Zuroff.

VL
AN
anajed
16:01 13.02.2016.

Nikola Tesla je hrvat gospodo srbofili, jer je rodjen u hrvatskoj i zivio u hrvatskoj. Tako i na vasu veliku žalost svi tzv. srbi odnosno praoslavci koji su rodjeni u hrvatskoj su nasi dragi hrvati, a ne nekakvi tamo srbi. Svi koji žive i privređuju u hrvatskoj su hrvati.

VL
DU
Deleted user
22:20 14.02.2016.

nadam se da ce poslati te balisticke rakete pa da ih bre testiramo jako sam radoznao ,secam se onog filma cigani lete u nebo

VL
Avatar mason
mason
03:20 13.02.2016.

Tesko da moze iako je kao politicar napravio bolje rezultate od bilo kog protukandidata ,za kratko vrijeme je smanjio dug Ohio state bez povecanja poreza, ali sad zivimo u vremenu kad su nam teroristi visa briga nego novac a tu Trump ima vise idea od njega.Ali on bi bio jako dobar protivnik Sandersu kominjari jer sanders kao governer nije napravio nista u njegovom state.Dok bi Trump bio bolji protivnik za Hillary.A to je normalmo da je vise Amerikanac nego Hrvat .Npr Nikola Tesla je vise Amerikanac nego Hrvat a nije cak ni roden u USA.U Americi mi smo svi Amerikanci i koji smo rodeni i koji smo naturalized.

VL
HO
homofob
00:35 13.02.2016.

Po cemu je guverner Kasich Hrvat? Njegovi roditelji su rodeni Amerikanci pa je i on Amerikanac! Porijeklo gotovo svi Amerikanci znaju do nekoliko koljana unazad i time se ponose ali to nikada ne dovodi u pitanje da li su oni Amerikanci ili ne!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.