Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Može li biznismen Tihomir Orešković spasiti Hrvatsku?

Dolazak nekoga neopterećenoga našim taštinama i budalaštinama može biti samo nešto pozitivno

Komentari 8

Avatar abakus
abakus
07:49 30.12.2015.

"Može li Tihomir Orešković spasiti Hrvatsku?", pita se Jajčinović. Evo odmah odgovora: Ne može. Ali ono što MOŽE jest postati predvodnik čitavog niza ljudi kojima je stalo do ove zemlje i koji svi zajedno MOGU i te kako učiniti nešto pozitivno za Hrvatsku, a koji su do sada u tome bili onemogućeni lošom, prema Hrvatskoj, recimo to otvoreno, neprijateljski nastrojenom vlašću. G. Jajčinoviću, dovoljan je kamenčić da se pokrene lavina. Ono što Tihomir Orešković može biti i što će, vjerujem, i biti, jest taj kamenčić. Neka mu je sa srećom, kao i svima nama zajedno.

VL
M9
Miroslav 91
07:36 30.12.2015.

Komunjare i jugonostalgičari prebacuju g.Oreškoviću da ne govori dobro hrvatski jezik,a poznato je da je kao dvogodišnjak otišao sa roditeljima i živio i školovao se u Kanadi.U životu je postigao mnogo i postao svjetski priznat ali to nije dovoljno komunističkoj bagri.DRUGOVI ZABORAVLJAJU DA NJIHOV"VOLJENI VOĐA I UČITELJ DRUG TITO" NIJE NIKAD NAUČIO GOVORITI HRVATSKI JEZIK IAKO JE DESETLJEČIMA VLADAO JUGOSLAVIJOM I NJENIM REPUBLIKAMA I ČINIO NEVIĐENE ZLOČINE NAJPRIJE PREMA HRVATIMA KOJIMA JE KAKO KAŽE I SAM PRIPADAO.Osobno ga nikad nisam doživljavao kao Hrvata nego kao čovjeka koji ni sam nezna tko je i što je ali zato je dobro znao kako dsetlječima održavati svoju diktaturu.I zato drugovi komunjare,jugonostalgičari i srbočetnici ZAVEŽITE.

VL
DU
Deleted user
10:47 30.12.2015.

Iskreno jako jako tesko. ali on nam je zadnja nada ... jer slijedecg vlaka za nas nema!!!!!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.