Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija U ZAGREBU
Povratak na članak

Motociklisti i biciklisti oprez! Ovog vikenda bit ćete pod posebnim nadzorom policije

Sankcionirat će se i prekršaji poput parkiranja vozila po biciklističkim površinama, kao i kretanje motocikala po biciklističkim trakama.

Komentari 2

DD
dr dragon
04:53 24.08.2019.

Onda ja idem autom na posao!?

VL
AN
Antidominium
18:44 23.08.2019.

Tko poznaje Borongajsku cestu zna da mu je bolje voziti se po nogostupu od Vukomerca do Kolarove gdje ima jako malo pješaka. Cesta je ravna i vozi se jako brzo i po život je opasno voziti se biciklom po kolniku.. Kada bih bio kažnjen, onda bih iz ,,dišpeta" vozio i kada ne idem na posao pa neka me onda policija kazni. Ja u tom slučaju kažnjavam stotine vozila koji moraju voziti desetak na sat.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.