Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stradao na motociklu

U prometnoj nesreći poginuo 'strongman', vozač kombija oduzeo mu prednost

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
02.04.2020.
u 21:03

Poginuo je 32-godišnji Ivan Međimurec iz Svetog Križa, sportaš, dizač utega, bivši prvak i natjecatelj u kategorijama strongman i powerlifting

U prometnoj nesreći danas oko 16.10 sati na ulazu u Novo Selo Rok iz smjera Čakovca poginuo je motociklist.

Prema prvim informacijama iz Policijske uprave međimurske, u prometnoj nesreći sudjelovali su motociklist i kombi vozilo. 

Poginuo je 32-godišnjak iz Svetog Križa.

Prometnu nesreću je, prema neslužbenim informacijama, prouzročio 44-godišnji vozač kombija s područja Općine Sveti Juraj na Bregu koji je upravljao kombi vozilom čakovečkih registarskih oznaka i oduzeo prednost motociklistu.

Poginuo je 32-godišnji Ivan Međimurec iz Svetog Križa, sportaš, dizač utega, bivši prvak i natjecatelj u kategorijama strongman i powerlifting. Na natjecanjima je vukao i kamione teške 17 tona.

"Bio je prijatelj, bio je divna osoba, pomagao je našem skloništu na razne načine, volio je pomagati svima, ne mogu vjerovati da ga više nema. Prerano je otišao, prerano... Putuj mirno dalje Ivane, nek te anđeli prate u vječnost", jedna je od poruka koju prijatelji ostavljaju na Facebooku.

"Ma nije moguće, pa baš je sredio motocikl za sezonu. Ivane počivaj u miru, bio si veliki sportaš", oprostio se od njega kolega. Prije nekoliko dana Ivan je na svom FB profilu napisao: "Idealno vrijeme za vožnju... ponekad dva kotača lijek za živce... ljubitelji motora znaju o čemu pričam".

Ključne riječi

Komentara 14

SP
Spezzi
22:33 02.04.2020.

nemojte nas farbati. tko je kada vidio motociklistu koji vozi po propisima... Jedan kombi da nagazi po gasu do maksimuma teško će preći 100 na sat... pa još kažu pazite na njih. Kako kad sami ne paze na sebe. Vozite po propisu i rijetki će samo stradati.

KP
konzervativni_preporod
22:20 02.04.2020.

Nekome tko debelo pregazi ograničenje ne može biti "oduzeta prednost" jer ograničenja postoje između ostaloga i zbog konfiguracije prometnice i zbog toga kako bi vozač koji izlazi iz sporedne ulice uopće imao priliku primijetiti vozilo na glavnoj.. ovo je nešto što nepismeni novinari naravno ne znaju a često niti policija niti sudstvo

ZV
Zvolen
22:05 02.04.2020.

Kolikom je brzinom vozio dizač utega kad ga kombnista nije vidjeo ? 158 ! E jbg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije