Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utvrđuje se uzrok

Muškarac (49) nađen mrtav u automobilu u kanalu u Osijeku

Foto: JVP Osijek
1/4
19.03.2020.
u 14:50

Vatrogascima je stigla dojava kako je u kanalu automobil okrenut na krov, a na teren su odmah izašla dva vozila s osam vatrogasaca.

Jedna je osoba poginula u Osijeku u srijedu oko 11 sati, pronađena je mrtva u automobilu u kanalu, a još se utvrđuje je li riječ o prometnoj nesreći, ili je 49-godišnjem vozaču iz okolice Osijeka pozlilo. Odgovore bi trebala dati obdukcija.

Vatrogascima je stigla dojava kako je u kanalu automobil okrenut na krov, a na teren su odmah izašla dva vozila s osam vatrogasaca.

- Dolaskom na mjesto intervencije, uočili smo o odvodnom kanalu osobno vozilo okrenuto na krov, izviješteni smo od djelatnika Hitne pomoći da je vozač osobnog automobila smrtno stradao, te da nije potrebna naša  intervencijaZbog položaja vozila u odvodnom kanalu nismo bili u mogućnosti odvojiti kleme na vozilu - izvijestili su iz JPVP Grada Osijeka. 

Ključne riječi

Komentara 2

SO
Sotona
18:41 22.03.2020.

Zbog položaja vozila u odvodnom kanalu nismo bili u mogućnosti odvojiti kleme na vozilu - izvijestili su iz JPVP Grada Osijeka. Moglo ih je doči 80 kad nemaju alat i znanje nema koristi od njih . Nevjerojatno kolika ekipa ipa i koja stručnost; golim rukama su mogli sve obaviti da su hitjeli to uraditi ... Kad nema ništa za prskati vodom idemo doma u bazu kartati i viceve pričati ..

PP
Poznavatelj Prilika
15:27 19.03.2020.

javna vatrogasna postrojba nije mogla odspojiti kleme akumulatora jer je vozilo bilo na krovu i šta? vatrogasci ne znaju izvuć vozilo iz kanala i okrenuti? aha to je posao vučne službe? zašto onda plaćamo JAVNU VATROGASNU POSTROJBU ako će njihov posao raditi privatnik sa kamiončićem a oni će sa milijunskom opremom kukati kako nisu mogli otpojiti kleme - šta im aplikacija na mobitelu nije imala tu opciju? i to su vatrogasci? kad nemamo civilni nadzor javnih službi nego još uvijek jaše komunjarsko kadroviranje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije