Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragičan dan

Poginuli motociklisti: Teške nesreće pokraj Ivanca i Zadra!

nesreća
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/7
05.05.2014.
u 19:49

U Horvatskom je poginuo 32-godišnjak, a u Petrčanima 30-godišnjak

U sudaru između osobnog vozila i motocikla, koja se dogodila danas oko 18 sati u mjestu Horvatsko pokraj Ivanca u Varaždinskoj županiji, poginuo je 32-godišnji motociklist. Vozač motocikla preminuo je na mjestu događaja, a tko je odgovoran za tragediju, zasad se ne zna. U varaždinskoj su nam policiji kazali kako će više informacija biti poznato nakon očevida koji je u tijeku. Inače, ograničenje brzine na toj je cesti 70 kilometara na sat, a mještani kažu kako ga se rijetko tko pridržava.

– Automobili često tu jure i više od sto, pa čak i 140 na sat. Svako malo dogodi se neka nesreća baš na toj cesti. Danas poslijepodne čuli smo samo tupi udarac, a sad smo, eto, čuli i da je netko poginuo. Strašno – kazala nam je mještanka sela Horvatsko, koja živi u nekoliko kuća dalje od mjesta gdje se dogodila nesreća. Cesta je, radi očevida, zatvorena za promet.

A motociklist je izgubio život i u Petrčanima pokraj Zadra. Naime, oko 17 sati na državnoj cesti 306 u teškoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 30-godišnjak, kako neslužbeno doznajemo, sa zadarskog područja. Prema prvim informacijama, 30-godišnjak se motorom zabio u kamion i poginuo.

Više informacija bit će poznato nakon očevida.

>> Tragedija kod Zadra: Motociklist se zabio u kamion i poginuo

Komentara 5

VK
vk52
22:15 05.05.2014.

Dolazi lijepo vrijeme dolazi i smrt vozacima motora.Oni zaboravljaj da motor ima samo dva tocka a ne cetri kao auto. Nisu ni oni uvjek krivi,ima i auto vozaca koji voze bezobzirno spram motociklista uzimaju im prednost na raskrscu.

GO
gogs0302
07:34 06.05.2014.

Nisu vozači motora uvijek krivi. Pijani Mačešić/one2play/ prošao je crveno i usmrtio mladog motoristu od 22 god. Mačešić je već imao 35 kazni,a mladić ni jednu. Osuđen je na 2 god.a minimalna kazna je 3. Zatvor je već odgodio-"loše muu je", i ima maloljetnu kćer- o kojoj nije mislio kad je pio i usmrtio mladića. Moć i bogatstvo čuda čine na našim sudovima.

Avatar kamenjar
kamenjar
07:42 06.05.2014.

vozio sam skuter, hvala bogu više ne ............... sjećam se koliko sam puta spašavao život kočeći i grebajući nogama po cesti ................ pogotovo kad je kiša ................... teško je voziti na dva kotača jer je život u mrtvačkom sanduku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije