Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Motociklist (29) se zabio u rasvjetni stup i preminuo

SUdar motocikla i automobila
Foto: Tino Juric/PIXSELL
17.09.2015.
u 09:47

Nesreća se dogodila sinoć oko 20.15 sati u mjestu Otrići u općini Pojezerje na području Dubrovačko-neretvanske županije

Smrtno je stradao 29-godišnji motociklist u prometnoj nesreći koja se sinoć oko 20.15 sati dogodila u mjestu Otrići u općini Pojezerje na području Dubrovačko-neretvanske županije.

On je, naime, upravljao motociklom dubrovačkih registracijskih oznaka krećući se u pravcu Kobiljače kada je prilikom ulaska u lijevi zavoj izgubio nadzor nad motociklom kojim je udario u rasvjetni stup, zbog čega je pao izvan kolnika.

Zbog dobivenih teških tjelesnih ozljeda motociklist je preminuo u kolima hitne medicinske pomoći.

>> Smrtno stradao vozač koji je i skrivio nesreću

Komentara 7

MO
motofrik
12:28 17.09.2015.

Sučut obitelji i prijateljima.

SE
sebica68
22:22 17.09.2015.

Ilustracija, znači da nije slika sa mjesta događaja, r.i.p. momak

PU
paul-umpe
11:44 17.09.2015.

Tužno ali kad vidim zadnju gumu mislim da ne treba puno komentirati.U HR postoji 10% bikera a ovi sto voze neispravne motore i divljaju ne spadaju u tu grupu.Pogotovo mi se riga na one koji tablicu ispod sitza zasarafe.To je policija kriva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije