Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća kod karlovca

Smrtno stradao vozač koji je i skrivio nesreću

prometna nesreća
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
16.09.2015.
u 15:04

Vozač je iznenada skrenuo ulijevo prema centralnom pojasu autoceste gdje je došlo do prevrtanja vozila i prelaska na suprotnu kolničku traku

U nesreći koja se rano jutros dogodila na autocesti A1 kod odmorišta Dobra, smrtno je stradao vozač automobila, 42-godišnjak. Kako je utvrdila policija koja je provela očevid na dijelu autoceste gdje se dogodila nesreća, vozač automobila zadarskih registarskih oznaka, koji je vozio prema Zagrebu vozio je sredinom obilježene prometne trake.

Iznenada je skrenuo ulijevo prema centralnom pojasu autoceste gdje je došlo do prevrtanja vozila i prelaska na suprotnu kolničku traku. Od siline udarca, nakon prevrtanja automobila, vozač je na mjestu preminuo dok su dvoje putnika, 35-godišnja žena i dijete staro šest godina, zadobili lakše tjelesne ozljede. Policija će nadležnom državnom odvjetništvu proslijediti posebno izvješće.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije