Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽILI SAD
Povratak na članak

Takozvana Islamska država raznijela povijesnu džamiju al-Nuri u Mosulu

Iz te je srednjovjekovne džamije čelnik Islamske države (IS) Abu Bakr al-Bagdadi prije tri godine proglasio "kalifat" na područjima Sirije i Iraka.

Komentari 9

Avatar Pavel ic
Pavel ic
06:26 22.06.2017.

takozvana islamska država? zar nije teroristička organizacija .samo vi njima tepaju možda se i ostvari

VL
ED
edoada
04:45 22.06.2017.

ISIL ili kako god hocete mozete nazvati tu organizaciju ne radi za Muslimane Bliskog Istoka , ta terroristicka organizacija koja nema nista sa Islamom radi na stvaranju Velikog Izraela uz podrsku Zapada kojim Vladaju Zidovi!

VL
ST
stomugromova
08:21 22.06.2017.

Što njih briga za povijesne građevine ? Isto kao i njihove izraelske sponzore.Što više sruše,reći da su prvi tamo bili iako su kazarski dotepenci došli prije manje od 100 godina iz Azije.Projekt velikog Izraela previđa rušenje objekata koji predstavljaju drugee kulture.Što ih je manje to bolje za Izrael.

VL
DU
Deleted user
15:17 22.06.2017.

To Islivi teroristi,sigurno ni su muslimani,sto su Dzamiju srusili,to su Isilovci druge vjere,ne bih ni jedan musliman Dzamiju rusijo,kao sto ne bih ni jedan krscanin Crkvu rusijo,ali eto ili je kozoheb ili krmoheb Dzamija je srusena.

VL
MX
Mister X
10:21 22.06.2017.

Militanti Islamske države danas su raznijeli veliku džamiju Al-Nuri i njezin kosi minaret u Mosulu, priopćila je iskrena iračka vojska. A mi im vjerujemo bez problema da je to živa istina ! Da nisu možda njihovi neprijatelji se zabunili tata opcija uopće ne postoji !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.