Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOST:

'Vukovac je radila studentske poslove i kod roditelja da bi vratila dug državi'

Ružica Vukovac
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
01.12.2015.
u 15:30

– Do 30. studenoga 2015. ostalo mi je još 22.500 kuna duga koji uredno otplaćujem u jednakim mjesečnim obrocima – kazala je Vukovac, priopćio je Most nezavisnih lista

Članica Nacionalnog vijeća Mosta i načelnica općine Velika Kopanica Ružica Vukovac u službenom priopćenju, koje je poslao Most, objasnila je kako je došlo do duga državi koji je 30. studenog, po njezinim navodima, iznosio 22.500 kuna. 

– Moj bivši suprug na moje ime je otvorio ugostiteljski obrt. Bez ikakvog upozorenja i komunikacije sa mnom, a zbog poteškoća u poslovanju, u jednom trenutku je prestao plaćati poreze, doprinose i režije za navedeni lokal – navela je Ružica Vukovac, priopćili su iz Mosta. 

Navode da je Vukovac zatražila razvod od sada već bivšeg supruga čim je primila prvu tužbu od nadležnih tijela za ta dugovanja, iako je tada bila nezaposlena studentica i majka dvogodišnje djevojčice. 

– Kako bi vratila dugove u ukupnome iznosu s kamatama, nešto više od 200.000 kuna, radila je nekoliko studentskih poslova i pomagala na poljoprivrednom imanju svojih roditelja – navode iz Mosta.  – Do 30. studenoga 2015. ostalo mi je još 22 .000 kuna duga koji uredno otplaćujem u jednakim mjesečnim obrocima – kazala je Vukovac, priopćio je Most nezavisnih lista. 

>>Mještani i bivši načelnik o Ružici Vukovac: 'Asfaltirala je tek jedan sokak'

Komentara 51

Avatar jura37
jura37
18:38 01.12.2015.

Bože dragi zašto ste tako svi jalni sa komentarima,usmjerite oh prema onima koji drmaju 25 god. rade afere i kradu a ne prema mladoj ženi koja je možda politički mlada ali sigurno neće svoje slavonce pokrast i uništit poljoprivredu kao vlasti prije nje i sada nam dolazi gosp. Matijevic i kupuje tu plodnu Hrvatsku zemlju. Srce me zaboli

Avatar Rafael B
Rafael B
17:00 01.12.2015.

Svaka čast! Gledao sam je u nedjelju na Plodovima zemlje i žena je pravo osvježenje! Pa neće valjda kao Jakovina podvit rep i zavaljat državu za 12.500 kn od propale poljoprivredne apoteke!?

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
16:17 01.12.2015.

Auuuuuu, još jedan Bauk. Dužna 200 tisuća kuna, ne radi, studira, ima malo dijete, i gotovo cijeli dug uspjela vratiti tako što je radila preko student servisa i doma muzla krave, ahahahaha. Ajmo svi nezaposleni, blokirani, ovršeni, deložirani, svi na student servis i musti krave, tamo lova pada s neba, hahahaha. Zapravo, ovo bi trebao biti model i za cijelu državu. U dvije godine možemo vratiti cijeli javni i vanjski dug, samo trebamo raditi preko student servisa i doma musti krave, hahahaha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije