Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogreška ili namjera?
Povratak na članak

Most upozorio: Zbog Bokeljske mornarice prijeti najveći kulturocid 21. stoljeća!

Mostov Vučetić pozdravlja da se Bokeljska mornarica uvrsti na UNESCO listu, no problem je, dodaje, što prijeti opasnost da se uvrsti pod vidom deautorizacije i dehumanizacije.

Komentari 5

Avatar Nemaproblema
Nemaproblema
13:35 09.03.2018.

Ajmo sad "Boka kotorska je srce Hrvatske, srce Hrvtske, srce Hrvatske ee ......." 'Bem ti narode i narodnosti bivše Juge svi bi komad onog drugog.

VL
DI
Direkt
12:45 09.03.2018.

Kulturocid???? Za ono zašta nema dokaza da je bilo naše. Za katoličke bokelje koji slave slavu kao i pravoslavni bokelji? Kao što želimo na silu bunjevce nazvati hrvatima,a oni ne žele. Sramno. Pa nije ovo 42!!!

VL
NO
nogogaz
12:18 09.03.2018.

Hmmm...bi tribali talijani zastitit arenu u puli i diokliceanov split i kulturu ezula?! Eee pa tribali bi....mi jim ukrali kulturu njihovih preca..... A crnogorci lopovi zele zastitit "nasu" mornaricu? Cila boka kotorska mora bit priznata za povijestni hrvatski teritorij! Paa i piranski zaljev, dunav, veli i malji školj sa klekom, apatin....hrvatska bi tribala bit susjeda austrije....

VL
DU
Deleted user
14:24 10.03.2018.

Je... se Plenkovicu za Bokeljsku mornaricu kao sve drugo hrvatsko.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.