Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Motivacijski skup
Povratak na članak

Most na velikom skupu potvrdio smjer udesno

Kandidate za euroizbore kriju, no neslužbeno tvrde da ne žele varati birače i da će oni koji dobiju glasove doista u Bruxelles. Odnosi li se to i na Petrova, ne odgovaraju

Komentari 12

Avatar rubinet
rubinet
15:39 18.02.2019.

Čudan naslov: "Most na velikom skupu potvrdio smjer udesno"...Hrvatska politička scena je toliko lijeva da su , po ovakovim novinarskim razmišljanjima, i centrističke stranke postale "desne" . U Hrvatskoj osim par sitnih desnih stranaka uopće ne postoji desnica.

VL
Avatar navijač
navijač
13:36 18.02.2019.

Mnogi će se boriti za glasove raskrinkanog HDZ-a , a vidjet ćemo kako će sve proći.

VL
TB
taras.buljba
13:57 18.02.2019.

Sta je udbssi jeni i drugi prrrpaaaa.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:15 18.02.2019.

Vesele se kao da ce stvarno netko od njih otici u Bruxellex haha

VL
DU
Deleted user
13:37 18.02.2019.

Već je pisalo u kakvom su očajnim stanju mostovi u Zagrebu. Ne vidim da je ovaj Most, iako noviji, u boljem stanju. Promjene, posebno u politici, su pozitivne, ali kad je Most u pitanju, neka se uruši.

VL
ST
stric15
12:44 18.02.2019.

...zar nije sekta ultimativno za tripartitnu vladu...

VL
OK
okolo
14:02 18.02.2019.

zar 30g ne biramo iste, birajmo drugačije...bar probajmo nešto promjeniti

VL
ST
stefj
13:41 18.02.2019.

Malo mijenjaju retoriku u zadnje vrijeme, mada su i dalje totalno destruktivni. Da bi postali ozbiljna stranka morali bi maknuti Bulja i Grmoju, koji čim otvore usta vrijeđaju i pljuju, a strašno se uvrijede kada im se uzvrati istom mjerom... To je jedna stranka koja ima ogromnu razliku kada nešto čitaju s papira od onoga kada se uključuju u rasprave... Očito imaju nekoga u pozadini tko zna napisati govor, tko zna napraviti analizu, ustanoviti probleme, te čak i nešto predložiti. Šteta što se toga ne drže i inače, jer sve padne u vodu čim dignu pogled s papira... Tako da je veliko pitanje što bi se desilo da dođu do pozicija. Da li bi bili destruktivni kao sada ili bi poslušali te neke savjetnike...

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
13:22 18.02.2019.

MOST je odlučio okupiti oko sebe ne desnicu već simpatizere ustaštva uz pomoć dijela prebogatog katoličkog klera. A situacija je da MOST ne njeguje jedinstvo Hrvata i gdje umiruća djeca iz Metkovića ne mogu u bolnicu u Mostaru, koja jee 40 km cestom a bolnica je financirana iz hrvatskog proračuna. Istovremeno bolesnike iz Mostara, stotine i stotine njih, redovito dovoze u Zagreb na besplatno liječenje. MOST se odvojio od svojih sumještana i doživio poraz na lokalnim izborima i nema što tražiti na velikim izborima. Rezultat su naglo proširenje stambenog prostora gospodina Petrova otkako se uhvatio politike i bijeg iz MOST-a svih onih kojima ustaštvo ne odgovara, od Primoštena, Makarske, Ploča pa sve do Slavonije. Ograničivši se samo na kriptoustaše MOST će postići najslabiji uspjeh do sada a financijeri neće biti zadovoljni i u budućim izborima svoje financiranje će pomaknuti prema strankama koje nisu toliko uz fašističke ideologije. I da svima bude jasno, katolička crkva i vjernici bili su gurnuti u stranu i proganjani u Hitlerovoj Njemačkoj i okupiranim državama kao što su Poljska ili Francuska. Fašističke ideje i katoličko učenje Isusa Krista ne idu zajedno i to je kraj ambicijama MOST-a.

VL
RU
rus4
13:16 18.02.2019.

Popovi ......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.