Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mostovci za suradnju
Povratak na članak

Most i SDP u jednome složni: njihova koalicija nije moguća

SDP ne vjeruje u preslagivanje većine, ali kad bi do toga došlo, iste bi uvjete postavio mostovcima i drugim zastupnicima

Komentari 18

DU
Deleted user
10:45 29.04.2016.

HDZ-u može samo koristiti da ih ne podržava HSS koji je na čelo izabrao Milanovićevog potrčka i provalnika u automobile, a što se tiče Mosta oni su već bivši. Ovakvi potezi poput Kovačićevog nemaju veze s aktualnom situacijom na vlasti, već pozicioniranjem uoči lokalnih izbora. Sada mu je prijeko potrebno stvoriti sukob s HDZ-om kako bi što bolje prošao na lokalnim izborima. Jeftino, ali što drugo očekivati od Mosta.

VL
DH
dalibor.hren
11:19 29.04.2016.

Složni su u tome da nisu složni!

VL
HR
hromcan
10:51 29.04.2016.

Mi koji smo se borili za Hrvatsku ali ne za komunističku Hrvatsku smo protiv bilo kakvog dolaska SDP-a na vlast jer nismo svoju mladost dali ,a mnogo njih i živote da komunisti opet budu na vlasti to DOBRO ZAPAMTITE

VL
FA
Fake
11:00 29.04.2016.

Partijo,samo se nadaj,u nadi je spas ali ne za vas.Takvi poput premilog vođe,svastikaša,pijanog neše i glavate želve nam stvarno ne trebaju.Nikad više.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:05 29.04.2016.

karamarko sad samo treba čekati. most je svjestan da na novim izborima može samo nestati. a saborski stolac je jako topli i udobni.

VL
Avatar kenj@c
kenj@c
10:52 29.04.2016.

Sanjaj dalje vecernji

VL
DU
Deleted user
11:33 29.04.2016.

Španjolci su imali izbore nedugo iza naših, pa će uskoro na nove jer se ne mogu dogovoriti. Duboko sam uvjeren da ni kod nas ne postoji stranka ili koalicija koja može dobiti većinu za sastavljanje vlade.

VL
DE
dernek
12:54 29.04.2016.

Nema tu nikakvog preslagivanja i trgovanja ako ce neko presloziti vladu onda ce to narod na izborima.

VL
OB
obivankenobi
13:40 29.04.2016.

Most se ne slaze sa mostom.???

VL
4M
4mazge
18:23 01.05.2016.

U politici bezkičmenjaci i pokvarenjaci mogu jako dugi opstati!....jer su ribe koje plivaju u svakoj vodi! Most je potpuno nova pojavnost na političkoj sceni! Oni balansiraju, jer se to tako radi! Za sad potpuno ispunjavaju ciljeve zakoje su dobili glasove, uključujući i moj glas! Dakle svejedno je tko je s druge strane koalicijski partner HDZ ili SDP potpuno svejedno, obje te tranke su nepoćudne, i sklone auto.ri.ta.rnim potezima kad god imaju mgućnost! Obje su jednako loše i po.kva.re.ne, imaju samo drugi predznak! To ljudi znaju i zato su dobili 19 mandata na izborima! To bi trebao biti jasan signal i desno i lijevo da onako više nije moglo....!

VL
Avatar comparator
comparator
11:02 29.04.2016.

Može li se Hrvatska presložiti na regionalni način i tako izbjeći stalnu bipolarizaciju. Mislim da da jer bi lokalna uprava preuzela odgovornost za uspjeh ,a centralnoj državi bi trebalo ostaviti školstvo ,obranu,unutrašnje poslove, znanost i kulturu,vanjsku politiku.Sve kritike bi prešle na lokalne močnike i brže bi rasla ovisnost o privredi. Pa tko voli nek izvoli. Ovo je tek moje razmišljanje s kojim se sigurno mnogi neće složiti ali mislim kako bi izbjegli ovaj zastoj koji stoji između privrede i politike.

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
11:35 29.04.2016.

Koalicija izmedju Mosta i SDP-a je prirodnija zajednica nego Mosta i HDZ-a. Osim toga, takva koalicija sa Zoranom premijerom bi bila daleko ozbiljnija i kvalitetnija.

VL
Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
11:46 30.04.2016.

"Sve što je g.Milanović pokušao, zaboravljeno je i spremni smo..." Tko se, kakvi to ljudi, sa kavim principima i moralom, bave politikom u Hrvatskoj?!! Šta će nam ovakvi donijeti neko dobro ili pošteno zastupati hrvatske interese koji ne znaju gdje završava granica časti, morala i ponosa, a gdje počinje neprincipijelnost,bezkičmenjaštvo i pokvarenost?! Ne mogu me zavesti njihove riječi (kao što nisu nikada ničije), jer gledam njihova "djela"! Zaboravljaju bu.da.le, pa im se zato uvijek ponavljaju iste nevolje! To je "glasnogovornik" MOST-a? Ništa neobično...sve je kod njih u istom stilu. Sa puno razloga sam mišljenja da je MOST najbolji projekt preostale UDB-e i za to im odajem priznanje. Kamo sreće da su svi oni koji žele Hrvatskoj dobro, takvih sposobnosti!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.