Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sajam u Virovitici
Povratak na članak

Most: HDZ nam je zabranio konferenciju za novinare i izjave na prostoru ispred sajma ViroExpo

Ovo je očito napravljeno po nalogu HDZ-ovih šerifa iz ovog kraja, ministra Tolušića, saborskog zastupnika Josipa Đakića i gradonačelnika Virovitice Ivice Kirina, kazao je Grmoja

Komentari 14

DU
Deleted user
21:15 16.03.2019.

izgledaju kao Stan Laurel i Oliver Hardy. Tako se i ponašaju. Dva komičara.

VL
DU
Deleted user
21:03 16.03.2019.

Grmonja: Božo idemo u Viroviticu? Petrov: Što ćemo tamo Nikola? Grmonja: Ma Božo - postaviti ćemo se ispred nekakve hrđave metalne rampe i pričati svijetu kako nam je HDZ sve zabranio! Petrov: Genijalna ideja Nikola! Može li se brodicom do Virovitice....onako.....preko rijeke Peruča?

VL
Avatar andrej II  kara von bruxeles
andrej II kara von bruxeles
22:15 16.03.2019.

Oče ovo biti na jubitou...

VL
IB
iva.begovic
07:18 17.03.2019.

Sada kada je Agrokor promijenio ime u Fortanova i promijenio vlasnike, sada će država tim vlasnicima gledati zapapriti koliko god može. Neki dan sam baš vidjela uputu koja se odnosi na to da će sve trgovine KONZUMA trebati novi MTU, što je u osnovi veliki i nepotreban trošak jer se što se tiče minimalno-tehničkih uvjeta ništa nije promijenilo. Ugostitelji i trgovici znaju što znači MTU. Inače, za nastavak djelatnosti (samo promjena vlasnika) MTU se izdaje ugostiteljima po skraćenom postupku ali novi vlasnici Agrokora neće biti te sreće. Država će protiv njih igrati prljavo. Kao što je i dosada igrala.

VL
ST
stefj
21:01 16.03.2019.

Kako bi svi tek vrištali da se prepišu zakoni iz zemalja s uspješnom poljoprivredom npr. iz Danske ili Novog Zelanda... Ovo što naši žele postići nije moguće u ovako siromašnom društvu kao što je naše. Mali poljoprivrednici nikako ne mogu konkurirati produktima masovne proizvodnje. Nema niti teoretske šanse, nikakve carine i zabrane to ne mogu omogućiti... A s druge strane, za "domaće" iliti organic ili eco, u Hrvatskoj nitko nema novaca. Da li netko može platiti jedno jaje 2 €? Ili, još bolje, lubenicu 1000 USD ko u Japanu?

VL
DU
Deleted user
20:52 16.03.2019.

Čemu tolika frka za par sekundi u nekim vjestima. Te konferencije za novinare, bilo čije, su izživljavanje nad novinarima jer u javnost dospije par desetaka sekundi, a oni vezu li vezu.

VL
JU
junkerovkaputzapovlačenje
21:15 16.03.2019.

a kad ja ovdje napišem da je cilj škegre i satrapa i njihovog političkog krila hdz-a potjerati narod,praznu imovinu zgrabiti za kunu i preprodati strancima dobijem minuse od kopalovih ćevapara. što se je dogodilo s agrokorom nego upravo to, hdz je omogućio todoriću da raseli slavoniju i zgrabi zemljište,onda su mu škegro i satrapi oduzeli imovinu,preprodali strancima za bogatu proviziju a država će sanirati dugove. isto će biti s plažama,šumama,rudnicima,morem.............

VL
IG
Ilija_Gregorić
20:49 16.03.2019.

Evo ideja za MOST-ovce: možda da HDZ-u po treći put omogućite slaganje Vlade? Reformirali su se sada, imali su katarzu. Ponovo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.