Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Negativna selekcija'

Mostovac napao Vladu zbog Ine: Ovakvim tempom dočekat ćemo postfosilno doba

Ante Čikotić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
24.08.2017.
u 17:53

Nažalost glavna tema u Vladi je kako iskadrovirati fiktivni natječaj HEP-a i čiji kadar i apetite zadovoljiti, kaže Čikotić

Ante Čikotić, Mostovac i bivši državni tajnik za energetiku, danas je napao Vladu zbog po njemu sporosti u procesu reotkupa Ine te "fiktivnog natječaja HEP-a".

- Ovakvim tempom reotkupa INA-e dočekat ćemo postfosilno doba - komentirao je Čikotić na Facebooku.

- Vlada je danas nakon 243 dana od najave predsjednika vlade g. Plenkovića donijela zaključak da se kreće u proces traženja konzultanta za eventualni otkup Molovog udjela u INA-i. Napominjem da je to prvi ili nulti korak da bi se proces započeo. Ima li Vlada hrabrosti nastaviti u zacrtanom smjeru da se financijskom forenzikom utvrdi stvarna vrijednost INA-e i da se utvrde nepravilnosti iz prošlosti? U međuvremenu Mol knjigovodstveno bilda bilance da podigne vrijednost INA-i i rade sve kako se to ne bi desilo, kako bi INA i dalje ostala kompanija koja Molu služi za osiguranje tržišta i multiplikator za mađarsko, a ne hrvatsko gospodarstvo - kaže Čikotić.

- Nemamo luksuz da pasivno promatramo, već moramo postati aktivni sudionici svih procesa u energetici - komentira Čikotić.

- Nažalost glavna tema u Vladi je kako iskadrovirati fiktivni natječaj HEP-a i čiji kadar i apetite zadovoljiti. Negativna selekcija 2017. Pustite priče i kadroviranja, krenite raditi! - poručuje.

Ključne riječi

Komentara 12

AM
AMD------------------------
18:10 24.08.2017.

vladi se pridruzuje vrdoljak i co -to je pravac hdz -eovoga dobra za koga vec ?treba vrdoljaka nagraditi za invalidnu vladu.

KA
karlodrago
18:33 24.08.2017.

Mostovci su imali dva puta priliku biti u vladi i kad su vidjeli da nisu sposobni odmetnuli su se u oporbu i burgijaju protiv svega što valja i ne valja u vladi. Kako mi se čini neznaju baš puno i i na taj način nikada neće vladati,Na lokalnim izborima narod im je pokazao koliko vrijede,.Ni ova vlada nije baš najbolja ali bolje nema na vidiku.

RO
robertbruckner
18:26 24.08.2017.

Evo mudjahedina iz Metkovica koji ima ili nema 10.000 stanovnika a imao je 5 ministra u vladi hrvaske ili 25% ukupne hrvaske, sta bi on htio, ni ja se ne slazem da se isplati kupiti INU, to je najvece sranjje koje moze napravit neka vlada, za hrvatske specijaliste sa zavrsenom najvisom mogucom hrvatskom skolom u kumrovcu od 2022. Volvo prestaje sa proizvodnjom svih motora na dizel i benzin, francuzi imaju rok 2040 a ludi svabi ko ludi svabi imaju jako auto industriju i nemogu se dogovorit do kada. Sta ce hrvatskoj ima koja se ne moze isplatit niti za 100 godina a vec 2022 volvo nece proizvodit aute na benzin i dizel.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije