Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U OČEKIVANJU ALARMA
Povratak na članak

Mosquito može, ali i mjesta za mlade da ne moraju u parkove

Istraživanje
 pokazalo: Želja da se pokažu važnima najčešći je uzrok “vikend-uništavanja”

Komentari 2

PO
poluprovokator
11:09 24.10.2011.

Kad \"znalci općeg smjera\" iz vlasti donose odluke o svemu strašno je. 16kHz i koja snaga? 2kW? Uticaj na noćne ptice i mladi par koji se upravo zbližava i treba postati stup društva za koju godinu...? Rješenje je motivacija ii sadržaj a ne restrikcija i represija!!!

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:23 25.10.2011.

ti \'klubovi\'.. kakvo bi to mjesto trebalo biti? oni, uglavnom delikventi, misle da su to mjesta u kojima je sve čisto kad dođu, svira muzika (kakva? ne paše svima jedna...), ima svjetla, mjesta za sjesti, stajanje, plesanje... bilo je takvih klubova već u našoj zemlji. i zašto ih nema više, tj. zašto su se ugasili? zašto bi mi porezni obveznici plaćali održavanje takvih prostora, grijanje, struju, tim \'mladima\' koji su to sve porazbijali, uništili? ako je otvoreno, otvoreno je svima. a ne samo gimnazijalkama. dajmo si u glavi malo posložimo stvari, i recimo javno da nemamo djecu, nego delikvente! kako drukčije to nazvati? svatko kad ima šansu, on pokaže pravo lice. jednostavnije bi bilo da policija radi svoj posao, i hvata mlade pijance po parkovima u vrijeme kad nemaju što raditi vani sami, i starcima dere kazne. kad starci neće imati para za kazne, neće ni mladima višedavati za opijanje, drogiranje, mobitele kojima snimaju tučnjave i ležanje po parkovima i alje proslijeđuju. rez mora biti, samo nitko ga ne želi napraviti. sad su ovi izbori, poslije drugi... rješenje? nema rješenja, osim da se roditelji počnu baviti svojom djecom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.