Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon priče Večernjeg lista
Povratak na članak

Moskva demantira da je slala oružje Hrvatskoj početkom '90-ih

"Rusija se dosljedno pridržavala svojih međunarodnih obveza, uključujući one koje su se odnosile na embargo na isporuku oružja sukobljenim stranama tijekom jugoslavenske krize 1991-1995.", izjavio je u petak zamjenik glasnogovornika ministarstva Artjom Kožin, a objavljeno je na mrežnim stranicama ministarstva.

Komentari 4

PI
pinkec
06:23 16.04.2017.

Zar opet Srbi nisu u stanju platiti svoje račune, dugove i sada traže staru žrtvu (ili mušteriju) da im to plati? Dosta je bilo "bratsva i jedinstva", sada "svatko za se, travu pase"!

VL
ZA
zarac
15:06 17.04.2017.

Opet Rusi u svojoj najdražoj igri: "nismo mi, majke nam."

VL
OO
oooooooooo
22:28 15.04.2017.

evo jos jednom( a ako treba I vise samo brisite) nemaju se rusi sta opravdavati prekrsili su nepravedni embargo, najzanimljivije je da su I rusi I ameri imali ambasadu u beogradu 50 godina a ispalo je da su jedni odmah skuzili ko je "bad" a ko nije a ovim drugima je trebalo 4 godine za koje vrijeme su hrvatski mladici ginuli a ostali svijet I in (cast izuzetcima) je sastancio o dogovarao

VL
DU
Deleted user
20:08 15.04.2017.

Svi smo gledali vojnu paradu na Jarunu i kasnije pratili sudbinu tog tajanstvenog naoružanja za kojeg danas nitko ne zna gdje je.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.