Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rok 29. veljače

MORH poziva srednjoškolce zainteresirane za karijeru vojnog pilota

Ilustracija
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
07.02.2020.
u 15:55

Kandidati i kandidatkinje se prijavljuju u propisanom roku preko internetske stranice www.vojnipilot.hr ili pismeno na adresu: Ministarstvo obrane, Središnjica za upravljanje osobljem, Zagreb, Ilica 256b.

Ministarstvo obrane izvijestilo je u petak kako uvodi novi model stipendiranja učenika te je raspisalo javni poziv za srednjoškolce 3. razreda zainteresirane za studij aeronautika – vojni pilot na zagrebačkom Fakultetu prometnih znanosti.

Prijavom na javni poziv, zainteresiranim kandidatima koji zadovolje sve propisane uvjete uključujući kriterij selekcijskog letenja nudi se mogućnost potpisivanja ugovora o stipendiranju s Ministarstvom obrane, temeljem kojeg će primati stipendiju tijekom srednjoškolskog obrazovanja, stoji u priopćenju MORH-a.    

Rok za podnošenje prijava je 29. veljače 2020. godine.

Kandidati i kandidatkinje se prijavljuju u propisanom roku preko internetske stranice www.vojnipilot.hr ili pismeno na adresu: Ministarstvo obrane, Središnjica za upravljanje osobljem, Zagreb, Ilica 256b. 

Ključne riječi

Komentara 9

HE
herojulice
16:23 07.02.2020.

Jel to važi i za nas s 55 koji smo upisali srednju kako bi mogli biti gradonačelnici i slični političari?

DU
Deleted user
21:03 07.02.2020.

treba li partijska knjižica ???

KO
Kolibri
22:51 07.02.2020.

A letjet će na letećim ćilimima, ha ha...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije