Naslovnica Vijesti Kućni ljubimci

Moreela su iz Domjanićeve odveli djevojka i mladić, čekam da mi se jave

Sedmogodišnji labrador nestao je u srijedu 21. kolovoza u večernjim satima, imate li informacije gdje je nazovite na 098/93-57-008
23. kolovoza 2019. u 14:54 4 komentara 1055 prikaza
Foto: Privatni album

Labrador Moreel nestao je u srijedu 21. kolovoza u večernjim satima, njegova vlasnica kaže da se sve dogodilo dok je bio zavezan pored stabla u Domjanićevoj ulici, ispred kućnog broja 26.

– Nisam imala drugo rješenje, a morala sam nešto obaviti. Ostavila sam ga na mjestu gdje nije smetao prolaznicima, uz njega bila je i zdjelica s vodom. Zadržala sam se dulje nego sam planirala, a kad sam izišla iz zgrade nije ga bilo. Jedan gospodin koji je bio na prozoru rekao mi je da su ga uzeli djevojka i mladić i otišli s njim prema Kvaternikovom trgu – priča nam vlasnica. Nije ih uspjela pronaći, a kako je Moreel uredno čipiran očekuje da će joj se ipak javiti i vratiti joj psa.

– Moreela sam udomila i kod mene je već dvije i pol godine. Socijaliziran je i ide svima pa me ne čudi da je bez problema otišao s nepoznatim ljudima. Obavijestila sam odmah veterinara, Dumovec i SUZA-u, a stavila sam i obavijest na stablo pored kojeg je  bio zavezan – kaže nam vlasnica koja je kod veterinara provjerila i podatke u Lysacanu. Upisan je dobar broj telefona pa se nada da će je uskoro i nazvati mladi ljudi koji su odveli njezina psa.

Moreelu je sedam godina, a prije nego je udomljen živio je i zavezan na lanac. Imate li bilo kakve podatke o ovom labradoru, nazovite na 098/93-57-008.

Provođenje zakona Pas za kojeg su u Pribislavcu tvrdili da je udomljen pronađen u polju Traži se Za Bubijem tragaju već dva dana, a za informaciju nude i nagradu

 

Gorenje WaveActive
ONI RADE DOK SE VI ODMARATE
Kako život učiniti jednostavnijim?

A1 izdvaja za Vas

  • Avatar Dumen
    Dumen:

    Prema opisu pas je bio napušten i ponunuđen na udomljenje.Što sad plaču, proradila savjest da ne plate globu.

  • cacko:

    Stvarno za takove ljude nemam razumjevanje. Ako ja trebam nesto na brzinu obaviti onda idem na brzinu sama. Jadna zivotinja .Nadam se da bude sve dobro zavsilo.