Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVUKLO BROJNE POGLEDE
Povratak na članak

More uz pulske plaže narančaste je boje, evo o čemu je riječ

Cvjetanje mora javlja se pri određenim vremenskim uvjetima, kao što su promjene temperature mora i veće količine oborina u proljetnom razdoblju, uz povećan unos hranjivih soli dušika i fosfora koji služe kao hrana za fitoplankton

Komentari 5

KR
kristov
10:51 30.03.2021.

Ma postajemo najveći izvoznici fante!

VL
PL
posten_lopov
10:42 30.03.2021.

Kakve veze ima covijek sa cvijetanjem mora? More cvijeta i tamo gdje nema ljudi. Zbog promjene magnetskog polja zemlje, svasta se desava, a bjelosvjetski kriminalci to zloupotrebljavaju da ljudima oderu poreze, zato stalno okrivljuju ljude.

VL
AL
AlojzVjekoslav
16:03 30.03.2021.

Ma koje cvjetanje mora. Ne izmišljajte bedastoće. More cvjeta na preko 25 c° , i to žutom a ne narančastom bojim. Cvjetanje mora prvo počinje na površini dubokog mora koje vjetar donosi do plićaka. Niti je bilo velikih kiša niti je bilo visokih temperatura zraka a pogotovo mora.

VL
OR
Orco
12:49 30.03.2021.

Bili ste u Gortanovoj a niste slikali Drviša kako pliva..ko da niste ni bili :D

VL
Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
11:04 30.03.2021.

Demonstrativno smo prosuli Fantu u more! Zašto baš nama najnarančastija!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.