Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAKTERIJA E. COLI

More na plaži u Dubrovniku onečišćeno fekalijama, kupanje se ne preporuča

Dubrovnik: Dok jedni razgledavaju gradske znamenitosti drugi pak uživaju u moru
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/2
14.07.2021.
u 21:08

Onečišćenost fekalijama, točnije bakterijom Escherichia coli potvrđena je ispitivanjem kakvoće mora na tom kupalištu

Na dubrovačkoj plaži Hotela Dubrovnik President u ponedjeljak, 12. srpnja utvrđeno je da je more onečišćeno fekalijama, zbog čega se ondje do daljnjega ne preporučuje kupanje, izvijestili su u četvrtak iz Dubrovačko-neretvanske županije.

Onečišćenost fekalijama, točnije bakterijom Escherichia coli potvrđena je ispitivanjem kakvoće mora na tom kupalištu, koje je peti put u sezoni proveo Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije.

„Utvrđeno je da rezultati analize mora za kupanje na plaži Hotela Dubrovnik President prelaze granične vrijednosti za mikrobiološki parametar Escherichia coli“, navode iz Zavoda.

Uzorci mora uzimat će se dok ne prestane onečišćenje o kojem su obaviještene Inspekcija zaštite okoliša i ostale mjerodavne inspekcije.

VIDEO Visoki kazneni sud odlučio: Otac malene Nikoll ostaje u istražnom zatvoru.

Komentara 9

AN
Anemija
21:42 14.07.2021.

Kakva Albanija, ovo su hrvatske fekalije. Svake godine ista priča. Želimo brzu zaradu, ali ne bi uložili u rješavanje kanalizacije.

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
22:56 14.07.2021.

koja sramota!!!!!!!!

Avatar duje912
duje912
08:55 15.07.2021.

ahahahahaha...a jel piza i dalje 150 kn a mali badel 35 a kava 60 kn?? ahahahahahahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije