Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otok Kaprije

More na obalu donijelo 60 kilograma marihuane

marihuana
Ivana Ivanović/PIXSELL
03.12.2013.
u 16:56

Neslužbeno se doznaje kako u policiji zasad ne misle da je droga 'planirano' doplutala na Kaprije, ali svejedno istražuju sve mogućnosti

Prema pisanju portala sibenik.in u uvali Nozdra na otoku Kapriju navodno je pronađeno 60 kilograma marihuane.

Pozivajući se na neimenovane izvore portal navodi kako je  tijekom vikenda  pomorskoj policiji netko od mještana dojavio da je pronašao veliku kutiju koja je plutala uvalom, a unutra je navodno pronađeno čak 60 kilograma marihuane. U istoj uvali pronađena je, tvrdi portalov izvor, i velika splav na kojoj je bilo hrane i ostataka nedavnog boravka ljudi, ali policija i tu informaciju ne želi potvrditi, ali niti demantirati.

Kako piše portal, policija ne želi potvrditi vijest jer je u tijeku  veliko kriminalističko istraživanje i davanje bilo kakve informacije o tom slučaju, pokvarilo bi im poslove, ali i izazvalo paniku na otoku gdje boravi tek stotinjak stanovnika.

Neslužbeno se doznaje kako u policiji zasad ne misle da je droga 'planirano' doplutala na Kaprije, ali svejedno istražuju sve mogućnosti.

>> Albanski državljanin u RH pokušao prokrijumčariti oko 31 kg trave

Ključne riječi

Komentara 1

IP
infо_punkt
17:51 03.12.2013.

to su emigranti sa Jamajke, a maricu su si uzeli da imaju za po putu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije