Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon velikih kiša

More na Murteru izlilo se na obalu pa je jato ribica završilo na kamenoj ulici: 'Napravile đir po rivi'

Jato riba na Murteru završilo na kamenoj ulici
Foto: Dnevna doza prosječnog Dalmatinca/Screenshot
1/4
25.11.2022.
u 15:42

"Dalmatinac s kućnog praga lovi ribice, ma 'ko to može platit", jedan je od komentara na ovaj nesvakidašnji prizor

Uslijed velikih kiša na Murteru, proteklih dana došlo je do izlijevanja mora na obalu pa je i jato riba završilo na kamenoj ulici.

Snimku ovog nesvakidašnjeg prizora objavila je Facebook stranica "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca", a ona je, sudeći prema komentarima, mnoge nasmijala i oduševila. 

"Dalmatinac s kućnog praga lovi ribice, ma 'ko to može platit", "Razgledavanje Murtera i njegovih znamenitosti", "Dostava na vrata", "Bacaj mrižu", "Riba ti sama dođe u kuhinju... Di ćeš bolje", "Meni je ovo baš super. Kako su brze", "Napravile đir po rivi", neki su od komentara. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:16 26.11.2022.

Jato ptica. Plova riba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije